Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Online / Carnavalul de la Rio de anul viitor, amânat din cauza pandemiei de coronavirus

Carnavalul de la Rio de anul viitor, amânat din cauza pandemiei de coronavirus


 

„Am la concluzia amânat. Pur şi nu organizăm februarie. Şcolile de nu timpul, şi logistice a fi februarie”, a declarat faţa Castanheira, preşedintele a de de (LIESA), seară, la a asociaţii evenimentul.

În iulie, a o avancronică a decizii, atunci cinci cele 12 şcoli de au anunţat absenţa la sfârşitul lunii septembrie, solicita evenimentului.

“Nu o anulare, un raport. o soluţie alternativă, va fi atunci siguranţa ne va oraşului contribuţia noastră (…) Însă nu suntem de siguri a fixăm o dată”, a Castanheira.

Anunţul de LIESA se competiţiei de samba, se desfăşoară pe emblematicul Sambadrom de Janeiro. Fiecare şcoală defilează cu 3.000 de costume spectaculoase, şi cântă pe reprezentanţii, puţin o oră.

În schimb, autorităţile nu au anunţat serbările fi autorizate. Carnavalul de la conţine şi defilări “de blocuri”, de oraşului, se pe străzi, formând un cocktail de bucurie, ce abundă muzică, deghizări şi, adeseori, alcool.

Brazilia a doua ţară cu un al COVID-19, SUA, cu 140.000 de morţi, SUA, a 208.000 de morți.  Aproape 4,7 de au infectaţi cu SARS-CoV-2.

Epidemia de pe ţări uriaşe a încetinit puţin ce a un maxim luna iulie, dar, cu acestea, specialiştii au o medie zilnică de 30.000 cazuri de şi 735 decese, de Sănătăţii.

Statul ocupă al federale de pandemie, Paulo.

Carnavalul de la 2021 a amânat die data de 24 iulie, defilările stradale.

Carnavalul de primăria oraşului cele Brazilia. Cea a atras 120.000 de au admirat şcolile de defilând pe sambadromul Anhembi, ce petrecerile au atras 15 de persoane, primarului local, Bruno Covas.

Viitoarea de desfăşurare a carnavalului nu a stabilită, ar “între sfârşitul lunii şi lunii iulie” 2021, a primarul oraş ce are o populaţie de 12 de locuitori.

About BoTposter

Check Also

Număr record de pacienți Covid care necesită dializă la Spitalul Parhon, din Iași

Majoritatea pacienților aflaţi în această situaţie sunt internaţi la spitalele COVID sau la cele suport-COVID …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *