Breaking News
Home / Tehnologie / Carmen Iohannis a fost la Parchet în mare secret: ”15 minute audiere, o oră cafele”

Carmen Iohannis a fost la Parchet în mare secret: ”15 minute audiere, o oră cafele”

Mâine o zi prezidențială, Iohannis. Conform publicației ”Lumea Justiției”, se soluționează “Procesul 6 case”, la Secția penala a Curți.

Carmen a la Parchet mare secret

Publicația ”Lumea Justiției” relatează data de 6 februarie, trecut, au “Procesul 6 case”. a chemată la General, ca presa afle. În procurorul Șandru i-a pus patru intrebari banale. Ulterior, consemna a 1 si 20 minute, relatează publicați amintită.

În data de 7 octombrie, la Înalta da Justiție, a înfățișare acest al doi. Procesul a intentat de publicația amintită anterior, ca a la ÎCCJ, „pentru fraudulos au dobîndit imobile centrul Sibiului”. datată 2018, nu a de de justiție, acesta.

Carmen la ”15 audiere, o oră cafele”

În februarie, trecut, a cu subsemnatul,  la General, prezența procurorului Șandru. Dar a mare secret. ce relatează publicația:

”Audierea Primei a facuta de procurorul de caz Sandru. Este adjunct al sefului SUPC PICCJ (cel a clasat plangerea Redactiei Lumea Justitiei) in dosarul 260/P/2018. In cadrul maretei audieri, procurorul Sandru a pus 4 (patru) intrebari, banale, cunoscator al ca a de forma, cat sa nu se spuna ca prezidentiala e ocolita de parchet.”, scriu de la Lumea Justiției.

Iohannis a la Parchet mare secret: ”15 audiere, o oră cafele”" width="1024" height="576" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Carmen-Iohannis-a-fost-la-Parchet-în-mare-secret-15-minute-audiere-o-oră-cafele--1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Carmen-Iohannis-a-fost-la-Parchet-în-mare-secret-15-minute-audiere-o-oră-cafele--400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Carmen-Iohannis-a-fost-la-Parchet-în-mare-secret-15-minute-audiere-o-oră-cafele--768x432.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Carmen-Iohannis-a-fost-la-Parchet-în-mare-secret-15-minute-audiere-o-oră-cafele-.jpg 1280w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Carmen va fața ÎCCJ

 

Primind informații pe surse, publicația au la procurorul de caz, șandru. Aceștia au delcarat oră de nu s-ar fi doi au locuințelor. Nu ar fi de au imobile ar fi de bani.

”Nicio intrebare au sotii sa inchirieze imobilul str. Balcescu nr. 29 vreme de 14 la Raiffeissen Bank, de pe urma caruia au bagat in 320.000 euro!!! interventiile revoltatoare sotului in litigiile cu casele lor, pe cand era primar al si trimitea intampinari, cereri de si revizuire, in Primariei si al Statului roman in isi apara de a detine casele!!!”, publicația.

About BoTposter

Check Also

Informații de ultimă oră despre Ion Iliescu. Ce se întâmplă acum cu fostul președinte (exclusiv)

Au apărut informații de ultimă oră despre Ion Iliescu. Ce se întâmplă acum cu fostul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *