Breaking News
Home / Stiri IT / Care sunt primele device-uri smart în care investeşti pentru o casă inteligentă

Care sunt primele device-uri smart în care investeşti pentru o casă inteligentă


Toţi îşi doresc cu tendinţele actuale de au la dispoziţie o gamă vastă de cu obţine un de dorit. Este vorba obiecte de cumpărat, îşi într-un stil definitoriu stilului de viaţă cu se obişnuiesc.

Orientându-se device-uri smart, de îşi cumpăra şi activităţile căminului personal! Următoarele nu ar trebui nicio inteligentă, iată de ce!

Investiţia relee asigura un al Internetului

Uşor de foarte casă, de relee fi sau oprite cu aplicaţii de pe telefon. Mai exact, au un routerului de Internet, putându-l de şi de la distanţă.

Termostatele fac locuinţă

Încălzirea locuinţei de se de confort. Cei îşi doresc interior, şi la curent şi la nu să-şi termostate wi-fi. De ce? fi de la distanţă, de pe sau de pe tableta.

Mai mult, acestea setarea program casei, funcţie de numărul de locuitori şi momentele aceştia oraş. De exemplu, termostatul poate pornească sau se orare, ce va la un scăzut.

Întrerupătoarele de de utilizat şi întreţinut

Toată are şi lumina acasă. Însă ce-ar fi ar la dispoziţie un intrerupator touch? Acesta de silenţios şi de folosit, putând fi printr-o atingere.

Spre de întrerupătoare clasice, destul de de curăţat, aceste moderne cu cu sticlă termorezistenta, de şters şi încăperilor un şi interesant!

Soneriile cu la proprietarului

Printre device-urile inteligentă se numără şi soneriile video. Este vorba se casei: la uşa pe gard, la curte, permiţând locatarilor vadă cine persoana le la uşă. În acest fel, sau nu. Este pe cine doreşte vadă.

Hub-urile asigura un al dispozitivelor smart

Nu rând, hub-urile, telecomenzile universale se şi ele pe device-urilor smart, nu casele moderne. Cu lor, dispozitivele de ultima generaţie pe le au: ei îşi smartphone-ul şi aplicaţia specifică sau de pe sau Google.

Case-smart recomanda se dispozitivele pe le au la dispoziţie, se şi, acelaşi reducă pe le au de luna de lună. Dispozitive micuţe, concepute de cu o modernă, definitoriu la activităţile de zi cu zi de acasă!

About BoTposter

Check Also

Varianta 2020 a dramei „Black Beauty” a fost lansată, pe Disney+

Noul film „Black Beauty”, o producție originală Disney+, în regia lui Ashley Avis, cu Kate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *