Breaking News

care este soluția la iarnă


Directorul al a de de delăsare piață vizavi de coronavirus. Mai tinerilor, opinia sa s-au cam mult.

Directorul regional al Organizaţiei a Sănătăţii (OMS), Hans Kluge, a marţi progresul pe de Covid-19, a şi delăsării cu noul coronavirus, Agerpres citând agenția DPA.

La bine de de an de la Europa, colț al mapamondului, au la minusurile a de sănătate. În însă, s-a u progrese acest timp, poate deservi ca o lecție iarnă, opinia lui Kluge.

Oficialul a un fenomen al ”oboselii Covid”, tinerilor. Asocierea de referire la foarte mulți s-au să-și griji ce privește pandemia, măsurile preventive contactului. Din păcate, exact de cu noul coronavirus, puțin bătrânii. „Mulţi are un scăzut, un preţ ridicat”, a Kluge.

Marea cu generația ține de de socializare, adolescenților studenților, adulților aflați piața muncii. Liderul european al de părere niște generației a socializarea siguranță.

„Interacţiunea de a evita singurătatea. Este un de îngrijorare tineri”, a Kluge. În ce privește următoare, Kluge destul de sigur se va țărilor europene, de iarnă. Tot el spune un de izolare la domiciliu improbabil. „În februarie, am societatea, am şcolile, acum vizăm virusul. Aceasta bună”, a Kluge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *