Breaking News
Home / Stiri Noi / Care este principala sursă de infectare cu coronavirus în România

Care este principala sursă de infectare cu coronavirus în România

“Sănătatea publică e 0. (…) Am şcolile unde incidenţa 3 la mia de locuitori. N-am evenimentele private, au pe analizele principala sursă de şi de a infecţie. În localităţile cu incidenţa 3 la mia de locuitori s-au teatrele, cinematografele, de restricţie purtarea măştii. Şi poliţia îşi datoria”, a declarat Raluca Turcan.

Raluca închiderea mall-urilor şi carantinarea de noapte

“Vrem vedem exact ce efecte au măsurile de noi. Dacă va exista o creştere vom pe măsuri. Ne uităm ce se ţară şi ne uităm ce se şi afară. Evaluările se fac la 14 zile. Aceasta e perioada de incubaţie. La 14 zile, o ce se ce facem.

Eu nu degetul pe de noapte. Mai şapte zile. ce efecte a carantinare afară. Noi economia forţă şi funcţională. Restrângerea nu reprezintă o actraţie noi. Putem înăspri măsurile. Se mulţi la închiderea mall-urilor.”, a Turcan.

Ludovic Orban, un lockdown România

Ludovic a declarat, seară, cadrul făcute la Paris, nu se de a populația la domiciliu, precum timpul stării de urgență. acest obiectivul nu economia.

“Nu o de eventualitate momentul de față. Noi am un de țin de de a vedem eficiența acestor măsuri. Din punctul de vedere, cu mulți respectă de sanitară, cu poate fi normală.

Și obiectivul nu economia fel, funcționarea economiei, puține de restricționare ne dorim ca o viață de normal. Dar, repet, cu respectării de a sănătății, simple, nu complicate; portul măștii, igiena sanitără, păstrarea distanțe de sanitară, obiecte pe le alții atingerea de obiecte.

Lucrurile nu foarte complicate, respectă de se diminuează nu de restricție”, a afirmat Orban.

About BoTposter

Check Also

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat un brad donat pentru că nu arăta ca în poze

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a povestit pe Facebook că a refuzat să amplaseze în oraș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *