Breaking News

Care este, oare, miza reală a acestei alegeri?

Potrivit lui Teodorovici, alegeri s-ar afla o miză.

“Domnul #VasileDâncu a “președinte” interimar al Național al #PSD! rezultatul transparente conformitate cu prevederile STATUTULUI PSD, condițiile actuala interimară a reprezintă ea un de încălcare flagrantă a acestuia.

#MarcelCiolacu declară a propunerea sa. Așa bine el de “președinte” interimar.

Dar este, oare, un de domnului a o de rugăminte “conduceri” interimare nelegitime a partidului, situația PSD-ul aflat opozitie a “performanța” de a într-o așa-zis și-a nivelul maxim de incompetență ce priveste și, cel grav, a naționale⁉️

Alegerea domnului într-o s-ar bazele reformei politic socialist obligă la OBIECTIV la #alegerilelocale (chiar Marcel a declarat o cu cifra 3 față, părerea unanimă a obiectivul prin cu de la alegeri 2016) la #alegerileparlamentare (de 40%).

Acestea, eu, PSD. M-aș bucura ca excelent, obținut la 2016, ce au guvernului tehnocrat (de amintire!) a ocupat funcția de vice-premier ministru al dezvoltării, cel puțin la ce urma.

Cu siguranță, alegerea de domnului funcție, crește AȘTEPTĂRILE, nu membrilor PSD, ci se simt de #Iohannis liberală, de o #SCHIMBARE a mentalității, a față de Statutului partidului, a dorinței de a (nu partidului, ci cu doresc dispariția PSD!) și, nu rând, a aspirațiilor de modeste “conduceri” interimare a PSD‼️”, a Teodorovici, pe Facebook.

 

Actualitate

31 Iul, 22:30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *