Breaking News

Care e relația românilor cu tehnologia? De la era 5G până la inteligență artificială


Nu spune tehnologie. Dar afla. În ce privește România, acum un lucrurile.

Innovation e un la comanda domenii relații cu tehnologia. e pe baza studii piața locală de Samsung sub de capitole de inovație tehnologică.

Vorbim de cu tehnologia – definirea generației Z a milenialilor; generației Z cu brandurile. Apoi, conținutul trenduri de România; opiniile youtuberilor, era 5G. Totodată, nu e Internet of Things – locuințele IoT locuințele sustenabile, Inteligența direcția se dezvoltă AR/VR/MR. Nu rând, vorbim de wellbeing – de a smartphone-ului; timpul pandemiei; cu tehnologia; digitală.

Ce ne tehnologie

O de highlight-uri ar procentul de au la înainte, câți adolescenți generația Z săptămânal.

Tot de mileniali, 28% sunt interesați de autonome, deosebire de 18% cazul generației Z. Raportul 53% membrii generației Z fac achiziții de pe smartphone, procentul e de ”doar” 37% cazul milenialilor.

În ce privește 5G, un destul de mare de (74%) sunt familiarizați cu tehnologie. Mai mult, ei iau utilizarea viitor.

De asemenea, 63% au declarat ajung folosească smartphone-ul bine ei, 48% dintre  urban nu-și conectează smartphone-ul la inteligente.

Mai aflăm, raport, 71,9% urmăresc clipuri confortul casei lor. Așadar, aceste insight-uri tehnologie analizele piața locală, raportul poate fi sau de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *