Breaking News

Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei Diana. I le-a spus majordomului înainte să urce în mașină

Moartea Prințesei mister, deși au bine de 23 de de la tragicul accident Paris, mulți nu a un accident de mașină. Acum, majordomul Prințesei Inimilor, era prinților William, a publică ultima pe au avut-o.

Majordonul Prințesei a Printeței Inimilor

Paul Burrell, majordomul Prinţesei Diana, de la Regală, a ultima conversaţie pe a purtat-o cu Di. Se întâmpla cu puţin de groaznicul accident la Paris, 31 1997, aceasta şi-a pierdut viaţa, alături de un controversat.

Chiar de a la Paris, îşi aminteşte Burrell, Prinţesa supărată. ”Era de îngândurată, cuprinsă parcă de „disperare şi singurătate”.

Diana a Printeței Inimilor" width="1280" height="720" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Majordonul-Prințesei-Diana-a-vorbit-despre-ultimele-cuvinte-ale-Printeței-Inimilor-5.jpg 1280w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Majordonul-Prințesei-Diana-a-vorbit-despre-ultimele-cuvinte-ale-Printeței-Inimilor-5-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Majordonul-Prințesei-Diana-a-vorbit-despre-ultimele-cuvinte-ale-Printeței-Inimilor-5-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Majordonul-Prințesei-Diana-a-vorbit-despre-ultimele-cuvinte-ale-Printeței-Inimilor-5-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1280px) 100vw, 1280px"/>
Majordonul Prințesei a Printeței Inimilor

Ce i-a l-a pus pe gânduri pe bărbat

Înainte de a se urca maşină, aceasta l-a întrebat: „Vei fi acolo întoarce, nu?”. Ultimele cuvinte au spuse pe un ton abătut, l-au îngrijorat. Pe 31 1997, întreaga era ce Prinţesa şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.

În perioada iulie-august 1997, Al-Fayed a înflorit, sub paparazzilor. În preajma accidentului, doi reveniseră a împreună: o Sardinia. În amiază, se îndreptau lui Dodi, de Champs-Elysees. Îi doi bodyguarzi, Trevor Rees Kez Wingfield.

Mașina se afla Di Al-Fayed s-a izbit de un stâlp

Doi ocupanții mașinii au murit limuzina S280, cu 100km/h, s-a izbit de al treisprezecelea al tunelului de la Podul Alma (Pont d’Alma). ocupanți nu centura de siguranță.

Prințesa a murit târziu, la spital, eforturilor medicilor de a-i viața. Paparazzy au acuzați au cu au limuzina mare.

Singurul supraviețuitor a Trevor Rees, bodyguardul Al-Fayed. În norocului, sa a o devastatoare, accident: a divorțat, a cu drogurile lui a de conspirației, la accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *