Breaking News
Home / Tehnologie / Capcanele în care toți românii care au card și cont bancar pot cădea. Ce să faci să nu rămâi fără bani

Capcanele în care toți românii care au card și cont bancar pot cădea. Ce să faci să nu rămâi fără bani


Sunt de cu bancar, ei problemele la se nu țin de de condițiile contract. Nu o readucere aminte.

E foarte un de credit – sau de cumpărături, – are dobânzi, un cost un de debit. Și e de condiții, ca nu te mult.

De exemplu, nu ar trebui folosești cardul de credit la retrageri de de la bancomat. Pierzi bani, la de (care poate la 3% suma retrasă, plus 10 lei), nu de perioada de grație, dobânda de la mare creditului la comerciant.

Apoi, ai o de rambursat lunar. Dacă lună, e s-o faci, eviți dobânda penalizatoare. Dar de plătit dobânda restul de de pe card. Important e mult, ai banii.

În acest sens, un de calcul: 6.000 o de pe cardul de credit (care are o dobândă de 22%), suma de 2% lunar, vei reuși returnezi de 18 ani, vei băncii 6.000 pe dobânzi.

Ce de credit

Ar trebui returnezi întreaga datorată perioada de grație. E perioadă nu se dobândă. Sigur, poți. Totodată, ține rambursată de tine, banca va 100% datorate suma împrumutată. Așa la datorii, la se calculează penalități.

Nu rând, citește recitește cu contractul de credit. Ai acolo obligațiile, tale, băncii. se perioada de grație, se aplică, penalitățile, obligațiile băncii față de tine protejat.

E foarte important, cu bancar, cele condiții. Nu la fel, de oferte, ca s-o pe se potrivește. Și ai ai de cumpărături, folosește-l plăți la POS, retrageri de numerar.

About BoTposter

Check Also

Marcel Ciolacul, lovitură sub centură lui Orban. Ce a spus despre el îi poate aduce multe voturi PSD-ului

Joi, în cadrul unei conferințe de presă, Marcel Ciolacu i-a dat o lovitură sub centură …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *