Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Candidatul USR Plus care a obținut zero voturi la secția unde a mers să voteze. Cum a fost posibil așa ceva

Candidatul USR Plus care a obținut zero voturi la secția unde a mers să voteze. Cum a fost posibil așa ceva

Un candidat Plus a obținut zero la secția unde el lui au votat. Situaţia halucinantă a Piatra judeţul Olt. Candidatul de primar Alianţei USR-PLUS, Crăciun, a cu stupoare la secția unde el a votat nu a măcar un vot, deși votase cu sale. Acum, Crăciu strigă a fraudă.

Un candidat USR-Plus a obținut zero la secția unde el sa au votat. Ce s-a întâmplat

Sandu Crăciun, candidatul USR-Plus Piatra o fraudă electorală la unde el şi lui au votat. Mai exact, declară verbal de secţiei de votare, la pe reprezenta un mare ZERO.

Rezultatul de la Piatra Olt poate fi uluitor, pacate!„, îşi relatarea de pe candidatul USR-PLUS la primăria Piatra Olt, Crăciun. Acesta pe de pe verbale, la numărătorii voturilor, nu au şi de formaţiunea sa politică, Alianţa USR-PLUS.

Crăciun acuzatii de frauda electorala" width="1200" height="1200" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/sandu-craciun.jpg 1200w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/sandu-craciun-1024x1024.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/sandu-craciun-150x150.jpg 150w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/09/sandu-craciun-768x768.jpg 768w" sizes="(max-width: 1200px) 100vw, 1200px"/>
Sandu acuzatii de frauda electorala

Sandu cel puțin 4 voturi

Aspirantul la de primar Piatra susține acuzațiile de fraudare, la secția de a votat el sa, asta însemnând măcar 4 voturi. Presupunând nu a votat cu el, aspirantul la cel puțin un vot, respectiv al lui. Nu s-a măcar așa.

Eu, candidat la funcția de primar al Piatra respectiv la funcția de consilier USR-PLUS, am a-mi exprima votul la secția nr. 101 Piatra Olt. La aceeași de au arondați soția mea cu fiul fiica mea. alegerea consilierilor locali, pe verbal, de comisiei cu locțiitorul președintele de secție: Alianța USR-PLUS: 0!!!!

Cu cuvinte, eu nu m-am votat????

Felicitări Biroului Electoral Local depusă!!!

Domnule Arabela Fănel, vi se ce s-a întamplat????”, mesajul lui pe Facebook.

Cine a 2020 la Piatra Olt

În localitatea Piatra Olt, doi candidaţi au obţinut rezultate: Rada, PSD, 62,48% şi Păun, de la Partidul Național Liberal, 35,21%

Susţinătorii lui Crăciu pe plângere la Parchet fraudă electorală.

About BoTposter

Check Also

Cum a ajuns Elon Musk să dezbată dacă sunt sau nu extratereștri în sistemul nostru solar

„Nu pare a fi viață în acest sistem solar”, a scris miliardarul și CEO-ul SpaceX, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *