Breaking News

când se va sfârși pandemia, de fapt


Bill a o autoritate destul de pe subiectul pandemiei, lipsa sa de derivată evidentă.

Fondatorul a de an pe coronavirus, ce a la că, cu câțiva ani, a acest dezastru la scară largă. În ce privește perioada următoare, Gates nu deloc optimist, vorba de situația nordică.

”Dacă nu vom intervenții, numărul morților, SUA, va la nivelul primăvară”, opinia lui Gates. „Vestea vaccinuri promițătoare, ar autorizații de de la sau de la MHRA la sfârșitul an sau, cu siguranță, la viitor. ca sau o obțină”, antreprenorul american, într-un interviu cotidianului italian „La Stampa”.

În ce privește progresul legat de un vaccin, distribuirea sa la scară largă nu va reuși eliminarea bruscă a virusului. Dacă „vor fi eficiente, cu un de vaccinare de 60%, vom a bolii. Anul vom numărul morților, 2022 se va termina”, a fostul Microsoft.

Bill nu a neglija posibila discrepanță la vorba de la un vaccin. În ce privește atitudinea față de vaccinuri, spune „sunt contradictorii” deoarece, „în ce privește cercetarea, au mulți împreună, înmulțite la doi”, ce producția țările „nu au nicio mișcare”. „Încă sper administrație, sau alta va veni, o va face, dedic ca aceasta se întâmple”, a declarat Gates.

În final, l-a pe Trump, o mare problemele cu au cu administrația de la Casa Albă.  „Administrația nu cu OMS”, spune antreprenorul, „nu de acord, consider o greșeală”. a afirmat „este lui „au percepția” reticențe față de succesul experimentelor vaccinurilor. „Când se va termina, va trebui o examinare foarte amănunțită a se pandemie”, a directorul fundației Gates.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *