Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / Când e cel mai bine să ne vaccinăm împotriva gripei. Un medic de familie ne lămurește

Când e cel mai bine să ne vaccinăm împotriva gripei. Un medic de familie ne lămurește

„Este preferabil ca pacienţilor se cu 15 octombrie. Pentru experienţa ne-a arătat România, de obicei, Anul Nou sau a doua a lunii decembrie. Nu se anticorpii, eficienţa a vaccinului pe 6 luni. Pe ne acoperiţi şi aprilie, că, uneori, cazuri de şi atunci. Aşa că, 15 octombrie şi 15 noiembrie, va fi foarte bine, ca o perioada la risc“, a declarat Tănăsescu, Adevărul.

Cabinetele medicilor de urmează primele vaccinul de Sănătăţii toamnă. În farmacii, un costă puţin 50 de lei, se găseşte cu greu.

Vaccinarea ntigripală, cu programare la medicul de familie

Anul acesta, vaccinarea antigripală va fi urma programări prealabile la medicul de familie. „Pacienţii programaţi a nu într-altul, gripă şi cu COVID. antigripală nu se va toţi pacienţii cronici. Niciodată nu au toţi pacienţii la risc. Recunosc că, acum câţiva ani, ne rugam de pacienţi se pe şi refuzau vaccinarea. Iar asta a un mare situaţia actuală, numărul de oarecum corelat cu numărul de efectuate trecuţi“, medicul de familie.

 

Actualitate

25 Sep, 16:45

About BoTposter

Check Also

Razie de amploare în Bucureşti. Poliţia a ieşit să-i calmeze pe drifterii care au sfidat toate regulile, inclusiv cele sanitare

Potrivit informaţiilor oficiale, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *