Breaking News
Home / Stiri Noi / Când ajung să ne facă rău medicamentele. Lista pastilelor pe care nu trebuie să le combinaţi. Medic: “Ne bagă în comă!”

Când ajung să ne facă rău medicamentele. Lista pastilelor pe care nu trebuie să le combinaţi. Medic: “Ne bagă în comă!”

“Pastilele ne atunci nu le la recomandarea sau sub lui”, a atenţionat dr. Țincu, luni, la rubrica Sfat de sănătate cu Cigolea, de la 3.

Medicul spune că, cazurile pe le spital, preferă ia medicamente preventiv, ei fi sănătoşi, şi iau ureche, o la medic.

Dr. Ţincu: Pastilele sau toxicitate reacţii încrucişate

Ceea ce nu ştiu “pastilele sau toxicitate sau reacţii încrucişate medicamentele pe le administrăm”, medicul, se la “banala” aspirină, paracetamol, sau suplimente alimentare.

“Sunt medicamente pe le foloseşte crezând de risc. Bătrâna şi banala aspirină, de exemplu, poate determine digestivă gastrică la pacienţii au gastrită sau ulcer.

De asemenea, ea coagularea sângelui. pacienţii îşi de timpul intervenţii chirurgicale, şi stomatologice, de sângerare creşte foarte mult.

Ce riscuri au banala aspirină sau paracetamolul

Un medicament braţ la braţ cu aspirina paracetamolul. Lumea foloseşte acest analgezic, antipiretic dureri, şi a de coronavirus foarte mult, a o popularitate foarte mare. 

El hepatotoxic şi vom o perioadă de sau nu vom dozajul corespunzător, se poate la hepatită toxică”, a medicul Ţincu.

Multă suplimentele alimentare, sau extracte plante, de efecte secundare. “Este fals. Orice alimentar un extract conţine bioflavonoide sau are un fiziologic şi, atunci, surpriza ca ele interacţioneze cu medicamentele clasice. 

Sfat de sănătate. Când ajung ne medicamentele

Sunt foarte intercaţiuni ar fi cele extractul de grepfrut şi cancer”, dr. Ţincu.

Somniferele ne băga comă

La fel, medicamentele tratarea insomniei. Sunt foarte mulţi de şi, plus, ei adoarmă foarte repede. Atunci, ei nu şi-a efectul, o iau şi pe a doua sau combină medicamente ele.

“Riscul foarte mare, vom alta aceste pastile, e o de comă, somnolenţă şi necesite spitalizare.

Alte reacţii asocierea de medicamente vărsăturile. Mai că, persoana nemaifiind conştientă se poate cu vomă, va la apariţia stopului respirator”, medicul.

Un asocierea medicamentelor sedativ-hipnotice cu alcoolul, au sinergic. Astfel, momentul o somn, şi alcool, efectul va fi exacerbat. poate la apariţia stării de comă, dr. Ţincu.

Pastilele te lasă subnutrit

O ultimă de amintită cele slăbit. Unele ele la şi se o de saţietate, ca şi am mâncat un prânz copios. Numai că, de saţietate la deprivarea de nutrienţi şi poate apară starea de subnutriţie.

Celălalt de la nivelul creierului, prin tăierea poftei de mâncare la central. şi periculoase, medicul, dezechilibre sinteza neurotransmiţători.

About BoTposter

Check Also

Doi oameni au murit pe loc într-un teribil accident frontal în Rădeşti, Argeş

Două persoane au murit în urma unui accident auto produs pe șoseaua care leagă orașele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *