Breaking News

Calendar ortodox, 6 august 2020. Ce înseamnă, de fapt, Obrejenia sau Schimbarea la Față

Joi, 6 are o mare sărbătoare. la față a sau Obrejania cele sărbători religioase ortodoxe. Potrivit credinței populare, zi a va fi mâine, aşa va fi frigul.

Calendar ortodox, 6 2020. Ce sau la Față

Schimbarea la față a pe 6 august, an. În şi cu de vederea lui şi transfigurarea omului”, de a se”îndumnezei”.

Schimbarea la față a a de la secolului IV, Sfânta Împărăteasă a zidit o pe muntele Tabor. În documente, însă,”Schimbarea la față”a menţionată a secolului V, de însuți Calist al III-lea.

august 2020. Ce înseamnă, de fapt, sau la Față" width="1132" height="711" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Iisus.jpg 1132w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Iisus-1024x643.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/08/Iisus-768x482.jpg 768w" sizes="(max-width: 1132px) 100vw, 1132px"/>
Calendar ortodox, 6 2020. Ce înseamnă, de fapt, sau la Față

Ce înseamnă”Schimbarea la faţă”

Religios, se numește Schimbarea la a lui Hristos sau Transfigurarea Domnului. Evenimentul se la momentul se ruga pe muntele Tabor, apostolii au martorii au faţa Mântuitorului s-a schimbat, strălucind ca un soare, hainele s-au albe ca zăpada.

Potrivit credinței populare, de pe 6 nu au la scăldat ape curgătoare şi nu se spală la râu. La țară, se spune nu sărbătoare se usca şi se îngălbeni precum florile, spală ziua ”Schimbării la Faţă” păduchi şi se umple de ploşniţe.

Ce se zi de mare sărbătoare

În plus, fetelor spală zi nu le va creşte părul, struguri de 6 o de burtă. Tot ca o credință populară, se spune se zi nu de linişte la anului. Pentru asta, se spune pe 6 te împaci cu cu eşti certat.

De asemenea, prin ”Schimbarea la față”, a arătat firea omenească se poate îndumnezei, muritor se poate părtaş la cele veşnice. În plus, se de adormiţi. Cu precădere la țară, se că, aşa va fi vremea astăzi, aşa va fi toamna. Astfel, pe 6 va fi şi frumos, toamna va fi roditoare şi îmbelşugată, va ploua, toamna va fi urâtă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *