Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma româncei

Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma româncei

Simona şi-a ziua de naştere prin muncă. A 1 la 2020 ziua a 29 de ani. Şi şi-a cadoul perfect, o de seturi cu Sara Tormo, 6-4, 6-0. După meci, a de o mare surpriză. A la Eurosport a analiza cu prezentatoarea Barbara Schett. Iar aceasta a de a-i ura la mulţi ani. O hologramă a a studioul Eurosport, Barbara Schett i-a de tort. Şi reacţia româncei a genială. S-a a sufla lumânare.

Simona şi Barbara Schett, la TV

Simona o va înfrunta pe 2 la 2020. Partida e marţi

„Victoria de a cadoul mine. A special de ziua mea la Garros. unic. Nu mult, cameră. o iau o sticlă de apă. Doar am cu astăzi, nimic special. turneu”, a declarat la conferința de presă.

Simona favorită numărul la a 2020. Ar obţine al de ea, cele de la 2018 şi 2019. câştigarea finalei acest an de la de 1,6 de euro. Momentan, prin victoria 1 al competiţiei, şi-a asigurat un cec valoare de 82.000 de euro.

În 2 de la 2020, o va înfrunta pe Begu. Aceasta a reuşit o pe Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3. Partida va zilei de marţi. a câştigat cele şapte partide disputate acum contra Begu.

About BoTposter

Check Also

Ultima oră. Focar de COVID-19 la Spitalul Elias din Capitală, după ce zeci de angajați au fost testați pozitiv. Ce restricții vor fi adoptate

Spitalul Elias din București a devenit focar de COVID-19, după ce aproape 30 de angajați …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *