Breaking News
Home / Stiri Noi / Cad capete! Violeta Alexandru, anunț de ultimă oră: ”Acum tragem linie!”

Cad capete! Violeta Alexandru, anunț de ultimă oră: ”Acum tragem linie!”

”Sunt un om o oricui, de simpatiile politice. Vreau la Muncii. Nu mă simpatizată de angajați. Nu am prietenii. Vreau performanță.

Dacă casele județene de țară se (cu personal, poate, insuficient; mulți au performat nu și-au pus problema greutățile, și-au de treabă) NU au restanțe dosarelor de că #sepoate.

”Au 8 de am cerut se lucrurile”

Din acestor directori/colegi casele au și, ales, nu mă funcția pensionari, la cu la directorii care, insistențelor mele, au restanțe. Totuși, au 8 de am cerut se lucrurile. În perioadă, am cerut detașati angajați de la CNPP, directorii central ca ajute.

Dacă pe de ce, de explicații. Am perioada acestor explicații. I-am sprijinit problemele cu se confruntau a la zi dosarele de pensii. Astăzi, acestor eforturi, nu se rezultatele.

”Acum linie!”

Am cerut Președintelui CNPP ca, cel timp, opereze schimbări la nivelul de neperformante. Spun acestea: Alba (aici e un nu o las pensionarii 5 ca se de restanțe moștenite de la fosta conducere), 1, (casă de unde lucrează fostul Președinte CNPP, de mine am nu performanță), (un Director m-a sfidat, simplu, fața evidențelor), 2, 3, 4, 5, 6, Vâlcea, Neamț, – Petroșani, Giurgiu, Gorj. Toate de au expirat actualii directori. nu poate cetățeanului, bine se retragă.

Cine cu pensionarii, cine s-a de slujba la casa de (îmi de situații) știe decizii. Să nu se codului administrativ protejați. Nu. Îmi asum. Am înțelegerea. Nu m-am cu nimic am ce aștept.

”Performanță!”

Empatie față de pensionarilor!

Respect sau au contribuit de-a vieții!”, pe Facebook. 

Actualitate

06 Oct, 13:15

About BoTposter

Check Also

Istoricul Mircea Platon, despre deşcolarizarea României: ”Este acest proiect de destructurare a procesului de învăţământ de tip clasic!”

Scriitorul Mircea Platon explică în cartea “Deşcolarizarea României” care sunt problemele reale din educaţie, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *