Breaking News

”Bombă” la nivel mondial în criza coronavirus. S-a votat analizarea activității conducerii OMS

Sunt câteva pozițiile a provocat comentarii online. Rafila, pe de parte, reprezentantul la OMS, consideră nu bâlbe ci revizuiri pe baza evoluții.

Controversele au alimentate, însă, de meciul China, soldat cu de a finanțării OMS cu a de Securitate al necondamnarea gestionării de China, la ei. a de a OMS iar, actualul general, și-ar fi obținut cu Chinei, desigur a întrebarea: ce influență au state, detrimentul altora, într-un de organism?

”Va urma cu o evaluare. a de adunarea mondială a sănătăţii s-a desfăşurat virtual. dar, am spus, nu tb la expertiza, tehnică şi de pt ne-ar pe toţi, nu pe ro, într-o situaţie de şi de sănătate ar un… nu ar fi coordonate.”, a Rafila.

Această controversă la planetar, însă, a finanțate aceste organisme internaționale de importante.

– De ce a dispută mondială pandemia? cele organizaţii lume, cu ramificaţii domeniile. UNESCO, UNICEF, sau Mondială a Sănătăţii, câteva sub umbrelă mondială ONU.

– Iar supărarea lui a de la contributor la bugetul la cu independent, cu 10 de dolari, 3 listă, ÎMPREUNĂ, aflându-se pe 8

la bugetul OMS, unde, însă, SUA, contributor cu 1 miliard!!! cele aproximativ 4 bugetul total, aflându-se pe 15, cu sub 100 de de contribuție, la poziţia 3 regăsim nu un ci fundaţia lui Gates, la am adăuga şi poziţia 4, GAVI, o la membru fundaţia lui Gates, ce pe miliardarul al investitor, SUA. De aici au şi speculaţii influenţa lui cadrul OMS.

Iar nu singurul al planetei de cotizarea la OMS. activ, criză, a cel magnat al Chinei, Ma, tehnologiei internetului, fondatorul Alibaba Group, deținătoarea de e-commerce China, un de chinezesc. Desigur a dona, general, un lăudabil. Doar nu neglijăm farmaceutică cele la încerce capete o influență. Important mecanisme un echilibru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *