Breaking News
Home / Stiri Online / Bomba ecologică de lângă Capitală

Bomba ecologică de lângă Capitală


Pe 14 august, a groapă de funcționeaza ilegal, a restrasă autorizația de depozitare. Chiar asa, aici aduc deșeuri

Bogdan Țucmeanu, Asociația Protejarea Mediului: Procesul de depozitare are momentul colectorilor de deșeuri, deșeuri sau sau asimilate, ajung pe acest deposit. Sunt nivelate straturi succesive, tasate, cu un de deșeuri inert. Ulterior aceste straturi ar fi trebuit fie, nu s-a proiectul, straturi de membrană geotextile.

Doamna are 60 de ani. S-a mutat Rudeni cu speranța va bătrânețea la țară, curat. S-a amarnic. De se luptă cu mirosul insuportabil. A reclamații, au la fel.

Doamna Florentina: Noi am făcut, satul, o hârtie cu am trimis-o la Mediului. Și ne-a hârtie e nu ce facem. Am la un an cu o învățatoare. Am strâns sat le-am trimis, răspuns. Problema mare se cu apa, nu curte, e miroase. Nu ce facem. Noi nu ne nimeni.

Și Nea Ion, meseriașul comunei, se luptă desființată de Chiajna. Stă de 48 de satul Rudeni. În 2018, a și-a pierdut vocea la fața depozit de deșeuri. Nu s-a nimic de atunci. mare al refuză să-l viziteze mirosului de suportat.

Ne Ion: Eu am acolo cu pancardă acum 2 ani, le-a prelungit. E foarte vara mirosul. Tot ce e grădina se strică, via s-a uscat, suntem la pericol. Nepoții nu aici la noi, de gunoi. Cred are vreo 10 ani. Tot s-a nu ia măsuri.

Nu mirosul problema. la uriașe, fântânile contaminate.

 

Bogdan Țucmeanu: Ce vedem aici valea Pârâului Boanca, un se de la stația de a deposit. pârău Dâmboviței, Dâmbovița Bucureștiul.

Localnică: Am fântâni curte. La un dat, era ca o motorină, ca o păcură, unde ne ducem? ne ne sau unde ne ducem?

Medicii un de alarmă sănătatea pusă pericol.

Tudor Ciuhodaru, medic: Există riscuri sănătate, vorbim olfactive si biologice, locuiesc in de zone. Mai cu afectiuni respiratorii cronice. Bronhopneumopatii obstructive, bronsic; si ca in de conditii, se complica sau afectiunile de baza si ganditi-va cat de sa respiram intr-un de mediu in scapate de sub control.

Pentru localnici speranța nu există. Nu măcar într-o minune.

Localnic: urat, ne miros dimineata ca si cand ar fi WC in curte la de de zile, 3-4-5 ani, 10, acum e ce in ce rau.

Reprezentanții de mirosul poluarea localnicilor.

Sorin Matei, IRIDEX: S-a facut o expertiză de mediu. S-a foarte clar, depozitul nu afecteaza in sau si in imediata vecinatate. Ce oamenii, spun, cine spun, nu ne bagam in astea. Ar trebui sa institutii analizeaza aceste aspect.

Deși ne dorim o capitală europeană, 2020 cele piețe de deșeuri Europeană. Anual, 24 de de mor poluării aerului. Nu o noi, ci specialiștii. Nimeni nu nimic: Oamenilor le-a un lucru: aștepte, o schimbare.

About BoTposter

Check Also

„Mă testez zilnic pentru Covid-19. Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc”

„Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc (de COVID – n.r.). (…) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *