Breaking News

Bomba din raportările Grupului de Comunicare Strategică. Ce se ascunde în spatele cifrelor COVID

Într-un pe o socială, Vitan-Balint sesizează o cazurile ”nu se niciunde”. 

”Ieri au 1109 cazuri de covid. au intrat, e o nebuloasă, au 250 de cazuri (214 36 decedați), in ce s-a numărul internaților cu 25 izolare cu 46.

Și așa, Gașca a palmat ieri 32.640 cazuri au nu se pe niciunde. 32.640 dintr-un de 103.495. Dar nimeni, nu explice de ce nu cifrele”, Vitan-Balint pe Facebook. 

Aceasta a monitorizat cifrele data de 16 2020, centralizând cifrele de de Comunicare Strategică observând diferențe numărul de cazuri de coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică nu specifică numărul externați după  10 zile

O a doua a Vitan-Balint pe rețeaua atenția cu la că, raportarea de a Grupului de Comunicare Strategică, nu se regăsește numărul infectate, acest prin lege. 

”Cică nu numarul vindecaților. Nici numărul externati dupa 10 zile, la cerere, nu ni-l comunică, deși obligați prin lege. Nici măcar nu comunicat ce e cu de ce nu respectă legea, ne dintr-atâta?!

Mai zgârmați, băieți, zgârmați, exact 32.899 de pozitivi – pe i-ați in comunicatele voastre, s-a de invățământ, țările ne-au inchis granițele sau ne-au in carantină obligatoriu- pozitivi nu se pe niciunde. Normal nu comunicați nimic. Si nu la vindecati sa umblati, e cu uz de fals, se lasă cu pușcărie!

Lăsați, o sa comunic eu vostru, deseară, la 20:00, la 3, emisiune la Razvan Dumitrescu. Să fiți atenți, e lecție de aritmetică, poate învățați se fac niște simple, ca nu de un întreg”, scrie, marți, Vitan-Balint pe Facebook.

Actualitate

15 Sep, 21:20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *