Breaking News
Home / Tehnologie / Bogdan Olteanu, condamnat la închisoare chiar de ziua lui. Fostul viceguvernator al BNR merge după gratii

Bogdan Olteanu, condamnat la închisoare chiar de ziua lui. Fostul viceguvernator al BNR merge după gratii

În 2016 de decidea preventivă al băncii centrale 16 zile. era definitivă. Inițial, instanța decisese la domiciliu sa. El era de de influență 2008, era la Camera Deputaților.

Bogdan de corupție, funcția de Viceguvernator BNR

Viceguvernatorul Naționale a României, Bogdan Olteanu, era reținut  de anticorupție, la domiciliu, urma de judecători. Ulterior a funcția pe o la BNR.

Acuzațiile lui de de influență. Conform era într-un implica pe Vintu,. La acel o pedeapsă cu de 6 într-un separat.

Procurorii l-au pe a de 1 de euro, precum de campania sa de la Vintu. a a printr-un la politic. În acel era membru al PNL.

Olteanu ar fi 1 de euro" width="1024" height="576" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Bogdan-Olteanu-condamnat-la-închisoare-chiar-de-ziua-lui.-Fostul-viceguvernator-al-BNR-merge-după-gratii-1-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Bogdan-Olteanu-condamnat-la-închisoare-chiar-de-ziua-lui.-Fostul-viceguvernator-al-BNR-merge-după-gratii-1-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Bogdan-Olteanu-condamnat-la-închisoare-chiar-de-ziua-lui.-Fostul-viceguvernator-al-BNR-merge-după-gratii-1-768x432.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Bogdan-Olteanu-condamnat-la-închisoare-chiar-de-ziua-lui.-Fostul-viceguvernator-al-BNR-merge-după-gratii-1.jpg 1280w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>
Bogdan Olteanu, al 4-lea al Deputaților încarcerat

Dosarul are cu demersurile făcute de cazul lui Mihaiu. Vintu a ca Mihaiu fi guvernator al Dunării. În 2008, ca un făcut, Mihaiu a funcție.

La vreme, era prim-ministru, ce era șeful Deputaților. Într-o pe Facebook, Mihaiu respingea numirea sa acest de tranzacție.

Olteanu ar fi s-a cu Vintu a numirea lui Mihaiu. Cu acestea, oficialul a ar fi de la omul de afaceri, judiciare.

Bogdan condamnat la 5 de închisoare

Dacă acum, spera la o decizie sa, susținându-și permanent nevinovăția, acest caz. Conform a condamnat la 5 de închisoare. acest caz nu definitivă, putând fi la ÎCCJ.

Sentința de dosarul amintit anterior, acuzațiile de de influență. Ca o ironie sau nu, umple președeniți ai Deputaților, acuzați gratii. Acesta completează o listă care-i regăsim pe Zgonea, Năstase.

About BoTposter

Check Also

Alin Oprea a primit vestea neașteptată de la tribunal. Anunțul care l-a lăsat aproape fără cuvinte, ce reacție a avut

Alin Oprea și fosta lui soție, au devenit subiectul principal de presă, în ultima vreme. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *