Breaking News
Home / Tehnologie / Boala rară pe care o are această fată. Ce vede, de fapt, când se privește în oglindă

Boala rară pe care o are această fată. Ce vede, de fapt, când se privește în oglindă

Lena Aş, 29 de ani, Rusia, puţinele de prosopagnozie. Ea nu recunoaşte şi are a se recunoaşte pe atunci se uită oglindă. Prosopagnozia sau „orbul fețelor” se la un sever ce privește fețelor familiare nu numai. Există nu recunoaște obiecte sau animale, sau atunci se privesc oglindă.

Una cincizeci de de prosopagnozie congenitală, Germania

Lena a aceste copilărie, s-au cu un an. Când nu s-a atunci s-a oglindă. În lipsa tratament, Lena învaţă cu terapeuţii ei memoreze vocile a le cu se întâlneşte. Ea locuieşte cu părinţii ei şi de se intersectează prin cu ei le să-i a şti cine e şi cine e tata.

Prosopagnozia o neurologică nu are nicio cu disfuncțiile de memorie, cu pierderile de memorie, cu de etc. Prosopagnozia poate urma accident cerebral, urma leziuni sau poate fi rezultatul boli degenerative. În cazuri poate fi vorba o congenitală. Prosopagnozia congenitală se transmita de la o la alta fiind, probabil, rezultatul mutații genetice.

„Am învăţat an faţa memorând bărbie, forma coafurii şi aluniţa se află sprâncenei”, povestea recent Lena.

Prosopagnozia a studiată pe au urma leziuni neurologice. Cu acestea, a ce ce foarte mulți se cu afectiunea fi leziuni neurologice. De aici prosopagnozia congenitală. Acești de prosopagnozie de la nastere și, păcate, se cu pe vieții. În urma recent s-a cincizeci de de prosopagnozie congenitală.

About BoTposter

Check Also

Se scumpesc prețurile. Cât vom plăti pentru Crăciun și Revelion

Criza economică, în orice situație, dar mai ales acum, aduce după sine și scumpiri masive. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *