Starea Vremii Online

Breaking News

Bărbatul Ucis în Minneapolis Se Cunoștea Cu Polițistul Considerat Vinovat Că I-a Luat Viața

Guvernatorul statului Minnesota, Tim Walz a instaurat starea de alertă după ce manifestanții au incendiat o secție de poliție din Minneapolis în semn de protest față de moartea lui George Floyd.

Corespondentul CNN Omar Jimenez și cameramanul său au fost arestați îîn direct la protestele din Minneapolis.

Situația rămâne încordată, fiind urmărită și de președinte

”Tocmai am vorbit cu guvernatorul Walz. Dacă există dificultăți, vom prelua controlul, a arătat Trump.

Polițistul brutal este Derek Chauvin. Potrivit proprietarei restaurantului
El Nuevo Rodeo Club, Floyd și Chauvin se cunoșteau și au lucrat împreună pentru mai mulți ani în serviciul de pază al localului de noapte.

Colegi de tură în serviciul de pază

Lucrau în același timp, doar că Chauvin era afară și agenții de securitate înăuntru.

Maya Santamaria, propritetarea clubului:

În incidentul de pe 25 mai, Floyd l-a implorat pe poliţist să nu-i mai țină piciorul pe gât din cauză nu mai poate respira. Omul geme și spune de mai multe ori “Nu mă omorî”. Chavin nu-l bagă în seamă. Până la urmă, aproape inert, Floyd a fost dus la spital, unde s-a constatat decesul.

Chauvin a fost concediat între timp, însă presa americană i-a descoperit un lung istoric de evenimente violente în cariera sa de 19 ani în poliția metropolitană. A fost implicat în cel puțin încă un caz în care victima a murit. A primit 20 de reclamații legate de violență, umilire și limbaj necorespunzător. Are și două mustrări scrise.

Polițistul ar putea scăpat de plângerea penală în legătură cu moartea lui Floyd, potrivit procurorului din Minnesota. Chiar dacă videoclipul arestării este ”îngrozitor”, există alte indicii care ”nu ar susține o plângere penală”.

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'

GSP.RO

Reacția unei tenismene după ce după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: ‘Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e…’


Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși

HOROSCOP

Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *