Breaking News
Home / Tehnologie / Avantajul pe care țările bogate îl au cu privire la vaccinul împotriva virusului

Avantajul pe care țările bogate îl au cu privire la vaccinul împotriva virusului


Când vorba un virus, nu sigure. Totuși, e țările au un ce privește procurarea leacului.

Banii cele neplăcute. Este cazul vaccinului coronavirus, ar țările bogate, lăsându-le pe cele puțin dezavantaj.

Vaccinul produs de compania farmaceutică AstraZeneca cu of Oxford, a cele de acum. În consecință, compania a vaccinului SARS-CoV-2, fazei a studiile clinice.

Mai s-au se cetățenii de vaccin, cheltuind de mulți acestea. Britanie a investit 79 de de vaccinul Oxford, a 30 de de doze. SUA s-au asigurat 300 de de vaccin, semnarea contract cu a dus la o de 1,2 de dolari.

De asemenea, Germania, Franța, Alianța Europeană – au un cu 400 de de la sfârșitul 2020. Alianța se angajează ofere echitabil țărilor UE doresc participe la inițiativă. Au aceste aproximativ 2,3 de dolari.

Potrivit Mediafax, România ar ea prin acest de cele patru țări, printr-un pe Europeană l-ar a asigura la vaccinul coronavirusului.

Țările vorba de vaccin

Potrivit de vaccinuri, ar urma de aproximativ 10 de vaccinuri a fi de pe planetă.

Totuși, activiștii cadrul Internațională au aceste achiziții, prin țările la bătaie a se asigura prind vaccinuri cetățenii lor, ar urma lăse țările sărace.

 „Nu într-o de vaccin, țări”, a declarat Dr. Soumya Swaminathan, om de știință șef cadrul a Sănătății. „Trebuie un consens, a fi de împărtășim vaccinul într-un pe vulnerabili”, a aceasta.

Vestea e și serie de a se asigura țările avea, totuși, la vaccin. AstraZeneca a a acorduri valoare de 750 de de cuCoaliția inovații pregătirii epidemii (CEPI) cu Gavi, The Vaccine a asigura 300 de de doze. Compania a semnat, de asemenea, un cu Serum India, a 400 de de țările cu venituri medii. Iar aceste nu singurele există.

About BoTposter

Check Also

Veste majoră pentru milioane de pensionari. Se recalculează pensiile, se taie, dar se și dă

O următoare recalculare a pensiilor va avea loc anul viitor, în septembrie. Pensiile ar urma …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *