Breaking News
Home / Stiri Noi / Avantajele si dezavantajele incalzirii cu panouri radiante cu infrarosu

Avantajele si dezavantajele incalzirii cu panouri radiante cu infrarosu

Panouri cu infrarosu – avantaje

1. Panouri cu infrarosu – de energie

Consumul de de multi externi precum: cat de panoul, pozitionarea geografica, de termostatul, cati pereti exteriori are locuinta, si izolata aceasta.

Cu panoului radiant cu infrarosu vei caldura dorita in camera si o vei regla in functie de pe le ai.

2.  Panouri cu infrarosu – de viata mare si siguranta

Panourile au o de viata cuprinsa intre 25 si 30 de si nu necesita ingrijire speciala sau reviziilor.

Pentru ca ne dorim sa mereu in siguranta, atunci cand vorbim de infrarosu suntem putin sceptici. Insa, cu infrarosu nu ar trebui sa ne puna in dificultate, deoarece ele caldura ce ne inconjoara, fara a UV, ce intr-adevar daunatoare.

3. Panouri – montaj si de achizitie reduse

Avantajul de de si ca se instaleaza cu usurinta, in doua-trei ore, fara a fi sa intervina specialisti in instalatiilor termice, ci le poti monta si singur. Poti asambla in sau perete, in functie de dorinta ta.

Totodata, si reduse, deoarece nu piese de schimb sau accesorii. Toate aceste in ca vei in permanenta fara a fi sa detii autorizatie sau avize.

Referindu-ne la investiria initiala pe ar urma sa o faci, vei constata ca nu va fi foarte mare. Conform de la www.panouri-radiante-infrarosii.ro/, specialisti cu vasta experienta in de radiante, incalzirea garsoniere de 40 m sa scoti achizitionarea de cu infrarosu de potrivita aproximativ 3000 lei, ce nu deloc avand in mare de viata a si minime, de 0, pe le presupune intretinerea acestora.

4. Panouri cu infrarosu – la sanatatea utilizatorilor

Panourile cu infrarosu au efecte sanatate si nu deloc periculoase, asa foarte multi oameni. Insa, de ce aduc beneficii cu infrarosu punct de al sanatatii? Pentru ca infrarosii au ajutand la circulatia sangelui hipotensive.

Un ca camera nu se va misca in aer, deoarece nu exista o circulatie a acestuia in incapere.

Panourile cu infrarosu nu au de a usca aerul, ce beneficii sufera de bronsic sau afectiuni reumatice. Un al panourilor cu infrarosu ca regleaza spatiu.

Datorita ca silentios si nu zgomot, vei de un linistit si odihnitor. Panourile nu igrasie, ce asigura o incapere curata si o viata sanatoasa.

5. Panouri cu infrarosu – ridicat

Panourile cu infrarosu de eficiente, deoarece acestea la 1kW de consumata 1kW de caldura. Sunt foarte incaperile mari, necesita de energie.

Ele incalzesc lor, in acest si randamentul maxim.

6. Panouri cu infrarosu – modern

Acest de de si datorita ca foarte putin spatiu, instalandu-se pe sau perete. In acelasi timp, ofera si un modern, vazute precum decorative.

Panourile asigura o eleganta si mentinerea pasului cu tehnologia.

7. Panouri cu infrarosu – ecologice

Pe langa beneficiile enumerate sus, exista si avantajul ca cu infrarosu ecologice, ajutand in acest la mediului inconjurator.

Acestea nu emana fum, dioxid de sau agenti daunatori.

Panouri cu infrarosu – dezavantaje

Si fiindca nu fi asa ne dorim, cu infrarosu au si dezavantaje. Iata ce dificultati poti intampina daca sa-ti cu infrarosu.

1. Panouri cu infrarosu – cost de achizitie mare

Daca vei cele brand-uri vei constata ca pretul de achizitie mare. Cei de la www.panouri-radiante-infrarosii.ro/, recomanda ca drept cele calitative Ecosun, nu cele ieftine, insa pe termen vei constata ca investitia a meritat. Insa, daca dispui de ai la dispozitie achizitionare si de radiante, ieftine.

Totodata, sa in si achizitionarea termostat de ambient, pretul in functie de acestuia.

Pe piata exista termostate mecanice si electronice. cu sau fara fir, programabile sau neprogramabile. Daca pe primul precizia, atunci orienteaza-te catre un termostat electronic. Daca multa importanta fiabilitatii, orienteaza-te catre un termostat mecanic.

2. Panouri cu infrarosu – racire rapida

Il prezint ca a-l combate. Am intalnit pe o careia un s-ar mentine de 30-40 de dupa oprirea termice, ramanand incalzita intre 2 si 4 si ca vei fi surprins neplacut sa aflii ca cu infrarosu se racesc dupa oprire.

O de gresita, deoarece de calitate, cele de de la www.panouri-radiante-infrarosii.ro/, isi mentin temperatura dupa deconectarea de la de alimentare, avand pe frontala termoscrystal, cu de intensificare a radiatiei si de marire a suprafetei de radiere.

Todotata, de remarcat aici si ca timpul de racire difera in functie de materialul de incalzire, ca ce se incalzieste se si raceste repede, ce se incalzeste se si raceste greu. Spre exemplu, un font se incalzeste decat un otel, insa se raceste greu, asta nu inseamna ca un fonta decat un otel.

3. Panouri – nu incalzesc apa

In comparatie cu o centrala termica, ofera si calda, un panou radiant cu infrarosu va caldura.

Acesta un dezavantaj, insa cu un de a apei problema se rezolva.

4. Panouri – nu incalzesc aerul

Si un mit. Asa stii deja, cu infrarosu nu incalzesc cu prioritate, ci si camera respectiva.

Poate iti acel in cu in focului, intr-o seara racoroasa de toamna, si reuseste sa-ti incalzeasca fata. de functionare al panouilor cu infrarosu, insa intr-un se urmareste incalzirea aerului, deoarece incalzite de incalzesc la randul aerul.

Confuzia se datoreaza ca incalzirea nu se realizeaza in de radiante, ci indirect.

Panouri cu infrarosu – de ce sa le achizitionezi

Asadar, daca doresti sa incerci tehnologii, raportul calitate-pret sa pe masura, achizitioneaza-ti cu infrarosu. Aceasta varianta de a locuintelor poate fi eficienta, in comparatie cu clasic, precum termice.

Incalzirea curata si sanatoasa cele solutii de viitor. In acest vei fi si tu multumit, si vei ajuta si inconjurator sa curat, nepoluat.

About BoTposter

Check Also

Fost ministru liberal: Justiţia a murit după o lungă şi grea suferinţă şi după ce a tolerat implicarea SRI în dosare

Într-o postare pe Facebook, fostul ministru spune că a respectat timp de cinci ani – …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *