Breaking News

Autorul înregistrării video a uciderii lui…

Poliţia l-a arestat pe Bryan, autorul lui Ahmaud Arbery, un de culoare jogging, a şocat Unite, relatează AFP.


Bryan, vârstă de 50 de ani, a detenţie şi de crimă cadrul cu la lui Ahmaud Arbery, a anunţat joi, într-un comunicat, poliţia Georgia.

Poliţia nu a furnizat detaliu cu la a arestare acest dosar, a reaprins tensiuni rasiale acest cu un îndelungat segregaţionst.

Ahmaud Arbery, vârstă de 25 de ani, a la 23 februarie pe un din Brunswick.

În săptămânile următoare, poliţia locală nu a la nicio arestare.

O a dramei a cazul, la lui mai.

În înregistrare, Ahmaud Arbery filmat alergând pe un drum. În ce ocoleşte o albă, remorca stă un bărbat, el oprt de bărbat, care-l agresează. Se aud focuri de armă.

au provocat o de şi mobilizarea personalităţi, starul baschetului LeBron şi actriţa Zoe Kravitz. ”foarte deranjante”, a apreciat preşedintele Donald Trump.

În urma difuzării acestor imagini, poliţiei i s-a dosarul, a încredinţat de la nivelul statului.

Două târziu, ei au arestat şi de crimă video, Gregory McMichael, vâîrstă de 64 de ani, şi fiul său, Travis, vârstă de 34 de ani.

McMichael, un poliţist, a ca anchetator la serviciul procurorului local. El le-a primilor l-a pe Ahmaud Arbery drept un spărgător şi a acestuia cu fiul său, şi a o întorsătură rea.

Potrivit sale, şi şi a victima crime rasiste, muşamalizată de un de şi complezent.

După difuzarea înregistrării, manifestanţi şi navigatori pe Internet, reuniţi sub sloganul #IrunwithMaud (alerg cu Maud, tânărului) socoteală.

Poliţia a examineze iniţiale.

viewscnt

Articolul de informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un republicarea noastre, va ne trimiteţi un pe adresa abonamente@news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *