Breaking News
Home / Stiri IT / Autorii unei campanii de propagandă online au falsificat până și fețele jurnaliștilor folosind AI

Autorii unei campanii de propagandă online au falsificat până și fețele jurnaliștilor folosind AI

Apărând pe media Mijlociu, o de cu fictive de jurnaliști, analiști consultanți politici, reprezintă rodul cele campanii de propagandă de acum, cu de a manipula cu opinii editoriale anumitor Golf.

Acționând cu de a inspira cititorilor, autorii au nu puțin de 19 complet inventate, cu fețe de AI site-uri precum ThisPersonDoesNotExist.com false CV-uri pe Linkedin cu de a contura identitățile jurnaliști acreditați.

Propagandă cu jurnaliști

Mixate de fizionomie aleatoriu de recunoaștere facială, fețele generate de AI clandestine, unde nu ca identitățile fi de o anume, potrivind trăsăturile cu vreo pe de sau extrasă de pe de supraveghere.

În cazul de față, identitățile falsificate de jurnaliști free-lanceri consultați politici, opiniile apărând pe site-uri arabe – The Arab Eye Persia Now.

Deși nu exact cine s-a aflat rețelei, opiniile respectă jurnalistice, argumentând pe cu greutate, ar fi Iranului. criticau Golf, precum Unite, lansau critici Qatar-ului (în prezent, subiectul embargou diplomatic politic UAE) Orientul Mijlociu ar fi susținerea regiune.

Unele opiniile de falsa de jurnaliști au pe media Unite, precum Examiner American Thinker, ziare ca Al Arabiya The Jerusalem Post, o publicație engleză Hong-Kong – Morning Post.

Inclusiv a suspendat 15 falșilor jurnaliști, ușurința cu de fi contrafăcute online, nu ar fi exclus ca nedetectate.

About BoTposter

Check Also

Monolit misterios descoperit de echipajul unui elicopter în deșert

Echipajul unui elicopter, care aparține Department of Public Safety din statul american, a descoperit un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *