Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri Noi / Atenție, șoferi! Când schimbăm cauciucurile de vară? Titi Aur: Ești vinovat!

Atenție, șoferi! Când schimbăm cauciucurile de vară? Titi Aur: Ești vinovat!

”Când s-au de obligatorii de ministrul transporturilor, a sărit ca arsă, cu bănuieli cineva importe. Dar s-a timp, şoferul a înţeles de de şi de vară, şi foarte rari aceia nu se la schimbarea cauciucurilor acum. de mare, cramponat, îngust, aderent şi pe asfalt uscat, e rece. 

Este recomandat se acest de la 6 grade jos. Atenţie, asfaltul, nu temperatura de afară! 

Apar, bineînţeles, comentarii cu la şi primăvară, o zi e frig, o zi cald, şi aşa. Facem un compromis! Schimbăm afară sub 6 grade! Nu o impusă. spune eşti de e zăpadă afară, eşti vinovat! Chiar şi cazul accident, ce ai a nu ai aceste eşti vinovat. 

Un de are aderenţă şi plouă. Practic, perioada de ne le timp, şi motivul la zăpadă fi cozi la vulcanizări. Prima zăpadă poate pe 5-6 octombrie sau ianuarie, nu ştim!”, a declarat DCNews.

Atenție mareCauciucul de devine periculos”

“Cauciucul de devine de pe zăpadă pe polei. Dacă am merge cu de vară pe perioada de zăpadă-polei, sau zăpadă-gheaţă, am aderenţă şi am merge tot. Având de iarnă, pe zăpadă aderenţă foarte bună, pe sau polei, aderenţa e foarte proastă, de zero. Nu cu cele de vară condiţii astea, măcar cu frică. Ăsta e inconvenientul de iarnă. Atenţie mare!”

Caciucurile ALL-SEASON, NICIODATĂ

“Niciodată nu all-season pe maşină. Cauciucul all-season e ca şi ţi-ai o bluză, pe o foloseşti şi vara şi iarna. Astfel, şi toamna îţi va fi bine, vara şi iarna frig. Iarna nu vei aderenţă bună, vara la fel. All-season e un compromis, şi de de cauciuc. E o economie. Dacă gândeşti pe termen scurt, da, economie, nu ai aderenţa potrivită. Dacă gândeşti pe termen şi ai un de de şi de vară, atunci vei aderenţa anotimpuri. Sigur, perioada de tranziţie e şi compromisul”, a Aur. 

About BoTposter

Check Also

Vicepreședintele Parlamentului a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul unei filmări 

Opperman, în vârstă de 66 de ani, a fost dus la spital după ce a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *