Breaking News

Atenție! O metodă de înșelăciune face ravagii printre români. Cum îți dai seama că urmează să fii păcălit

Romii de au flyere cu de repararea a acoperișurilor. Ei cu prețurile reduse, deși, ajung plătească, la final, de 10 au anunțate inițial. 

În plus, le oferă, pe hârtie doar, discounturi pensionarilor, cel ușor de păcălit. Țeparii se cu de față de media pieței gratuite.

Odată contactați telefonic, romii se sub profesii false. Ca nu-i sperie  pe clienți, la discuțiile inițiale semnarea contractului ai cu îngrijit, se drept ingineri. De cele ori, evită comunice lucrării, ci un cost per mp, schimb solicită un avans.

De cele ori, prețurile de câteva mari. Oamenii intimidați, șantajați amenințați de cele nu plângere la poliție de romilor. 

În 2017, un a 40.000 de lei, deși costul inițial era de 4.000 de lei. El i-a reclamat la poliție pe romi, i-au trimis judecată infracţional, şantaj, ameninţare şi infracţiuni. Anchetatorii au 23 de aceluiași de gabori.

„Autorităţile pe o mână cu ei, nu le fac nimic. Între s-au rafinat şi contracte. În nu preţul, ci de preţuri ce la astronomice ei au semi-acoperire legală. Sunt violenţi şi se întoarce, nu va faceţi iluzii. Instituţiile nu păzesc cetăţeanul şi nu fac investigaţii de aceşti gabori. 

Eu nu cineva se ţigănească şi am luat-o la bani. Când am la instituţii, mi s-a nu mă va de ei martor”, spune o a reţelei de „gabori”, a acest pe un blog de înșelătorii: tepeacoperisuri.home.blog. 

Pe acest o listă cu posibili ţepari, acționează şi ce puteți ați păcălit.

Actualitate

13 Aug, 10:57

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *