Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri IT / ASUS ZenBook 14 (UX425J) review

ASUS ZenBook 14 (UX425J) review

ASUS 14 (UX425J) un ultraportabil, gândit office productivitate. cântărește 1,17 kg cu i7-1065G7 „Ice Lake” de generația a 10-a, 16 GB RAM, Plus de de 1 TB.

Laptopul, foarte elegant, are carcasa mare dintr-un aliaj de aluminiu, display cu înguste o tastatură confortabilă.

PC-ul ErgoLift, determină înclinarea a atunci deschis, tastarea comodă circule pe sub baza dispozitivului. Spre de de balama, stabil pe lucioase, dovadă micile de dedesupt au realizate, acest caz, dintr-un cu o aderență bună. Plastic la rama, îngustă, display-ului (raportul screen-to-body de 90%).

Fantele aerisire ascunse, de a corpul sub dispozitiv. Grila de dedesupt de ErgoLift. Aerul circulă pe sub atras carcasă, la componente. Sistemul bine nu cu supraîncălzirea.

Difuzoarele, Harman Kardon, poziționate pe stânga dreapta.

Include touchpad-ul cu pad, tipic ASUS

Tastatura, de completă, precisă solidă, ne-a obișnuit ASUS. Tastele iluminate, au cursă de mare (1,4 mm) silențioase. Cei aprecia tastatură. Atrage atenția tasta F10 poate fi folosită, combinație cu tasta Fn, sau activarea camerei, o va fi de cătrei se i-ar cineva.

Citește și: Review 7 cool smartphone 2020 nu e oricine

La ca pe de la ASUS, touchpad-ul are de tastatură numerică digitală. Aceasta se prin ținerea apăsată a pe de dreapta al touchpad-ului. Pentru dezactivare se apasă nou. Aceasta o isteață de a un pad a spațiul taste. Nu un de (prefer combinația + taste), soția mea, economist Excel, apreciază foarte încântată de de ASUS.

Computerul rezistent. De altfel, susține acest are MIL-STD-810G, oferită de armata americană.

Display-ul de 14” rezoluție HD (1.920 x 1080 pixeli) are suprafață mată, pe o apreciez deoarece nu de ușor de acolo unde artificială. Luminozitatea maximă, de 300 de niți, decentă afară, e soare. Ecranul de pe acest 14 bun, nu impresionant.

Deasupra display-ului o cameră HD cu infraroșu, compatibilă cu serviciul de cadrul Hello. Aceasta foarte bine mare timp, la luminozitate scăzută. Calitatea timpul videoconferințelor bună, nu comun. De altfel, puține de pe piață impresionante.

Lipsește jack-ul audio universal de 3,5 mm

Laptopul stă destul de bine la conectivitate, ținând de lui. Are un HDMI standard, Type-A, 3 USB-C (ambele fi laptopului) un de micro-SD. poate fi laptop, deoarece nu relief. Pe ASUS 14 (UM431D) acest nu era posibil.

Tot la de o supriză nu plăcută: lipsește jack-ul audio universal de 3,5 mm. Sunt un de cu mare timp, am simțit lipsa componente. Din fericire, a inclus cutie un USB-C 3,5 mm. Inițial nu am de existența lui am wireless.

Lipsește portul Ethernet, la un cu o asemenea (13,9 mm). Din fericire, un USB-C Ethernet, atunci utilizatorul de dimensiuni.

Iar cutie, precizez o laptop.

ASUS 14 (UX425J) Wi-Fi 6 5.0. La acest capitol o problemă, care, sper, ține de driver. De computerul Sleep, Wi-Fi se pierde. Când repornit, aceasta nu revine automat. Trebuie disconnect reconnect. Din pe le-am pe internet, nu singurul acest lucru. Din fericire, nu se întrerupe.

Performanță foarte „heavy duty”

Laptopul se de productivitate, a gândit. Procesorul puternic, de SSD-ul cuvântul. Este bine cu RAM, deoarece memoria lipită de placa de nu poate fi sau de utilizator.

Laptopul cu de 10 bloatware. pe cine întrebi. Pentru binevenită aplicația Spotify. Pentru mine, enervantă prteinstalată de pe acest McAfee, deoarece afișează de mesaje. De de informatică nu am de cu malware. Soluția Microsoft excelentă, de reputata organizație AV-TEST.

Deși puternic, 14 (UX425J) are o foarte bună. Bateria Li-Po de 67 Wh o de aproximativ de moderată: cu 14-15 tab-uri pornite, câteva clipuri pe YouTube, un de text, editare ocazională câteva de de muzică pe Spotify. o de la 22 de ore.

Un plus funcția de a (65W) oferită pe acest model. Acumulatorul de la zero la nivelul de 60% aproximativ 50 de minute. Partea acest mare cele de pe anterioare.

Un echilibrat

Trăgând linie, nu recomanzi acest doresc un ultraportabil productivitate. ASUS 14 (UX425J) materiale premium, conferă eleganță. Tastatura confortabilă, lucrează cu aprecia touchpad-ul ASUS, un pad. Performanțele foarte bune, decent, camera facială. Mai mult, nu emoții.

Pe de parte, lipsește jack-ul audio de 3,5 mm. un adaptor, poate fi rătăcit ușor. Mai mult, memoria nu poate fi de utilizator, deoarece lipită de placa de bază. Sper, de asemenea, ca ofere problemele de Wi-Fi, ținând aceasta principala modelitate de la a dispozitivului.

ASUS 14 (UX425J) – caracteristici principale:

Procesor: i7-1065G7 „Ice Lake” de generația a 10-a
RAM: 16 GB (3.200 MHz LPDDR4X)
Grafică: Plus
Stocare: 1 TB pe (PCIe 3.0 x 2, NVMe)
Porturi: 2 x 3 USB-C (ambele fi încărcare), 1 x 3.2 1 Type-A, 1 x HDMI 2.0b, 1 x micro-SD
Conectivitate wireless: Wi-Fi 6, 5.0
Baterie: Li-Po de 67Wh, 65W

Părţi pozitive

+Design elegant, pe materiale premium
+Mobilitate excelentă
+ Performanță foarte bune
+ Are cu tastatură numerică
+ cu facială

Părţi negative

nu poate fi de utilizator
– Lipsește jack-ul audio de 3,5 mm
– Probleme de Wi-Fi

About BoTposter

Check Also

Când mult gaming strică. Visul unei fete, spulberat de încheietura distrusă

Gamingul este o industrie aflată în plină dezvoltare și o modalitate prin care oamenii reușesc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *