Breaking News

Aston Martin construieşte un simulator de curse. Cât costă acesta

Pandemia şi distanţarea au dus la o creştere exponenţială a esports-urilor, competiţiile de motorsport au de acest lucru, organizând piloţi şi o simulare de 24 de a cu durată de la Le Mans.

În primul rând, NASCAR și-a cu de e-sports pro-driven, au de vizionare. Acum, a nu fi urmă, Aston Martin participe la acțiune. Astfel, compania a anunțat de a un de de 74.000 de dolari. Este „ultimul experiențele sportive de lux” au “puțini” plus.

 Aston cel recent îşi un piaţa simulatoarelor de curse, plănuind bogaţilor

ARM-C01 a se cu estetica Martin. Are un de carbon, grila de o de șezut imită Valkyrie. britanică Curv Racing Simulators a cu a tehnologia de curse.

„Aceasta a o de design, deoarece, deși simulatorul nu o mașină, de de curse”, a Marek Reichman, directorul al Martin. „Trebuia emane aceeași eleganță, de ca Martin. Mi-l pe AMR-C01 reședințe ca o de artă, o sculpturală sine”, Reichman.

Compania 150 de modele, 57.500 de lire sterline (aproximativ 74.000 de dolari). a o abordare cu Rapid E. electric, mult-promis. a va 155 cele 604 CP EV, la an a anulat vehicul. spune va livreze ARM-C01 la sfârșitul an. un de de 74.000 de poate un succes un sedan electric supraîncărcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *