Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri IT / aspiratorul wireless care îți curăță și casa și aerul

aspiratorul wireless care îți curăță și casa și aerul

Compania sud la categoriile de electronice, premium ies evidență. de de top categoriile lor. Din noul Jet 75, un fir, echipat cu funcții, nu autonomie, ci o filtrare a aspirat.

Samsung Jet 75 probabil cel bine echipat de pe piață

Samsung Jet varianta sa cu într-o cutie de mari. Dar nu un „simplu” aspirator. livrează acest cu ce ai cu câteva „situaționale” – are un clar, multifuncționale.

Samsung Jet 75 accesories 2

Fiind un de wireless, pachet o mare, alături de un de un dock poate fi moduri. Fie pe perete, un de Jet, pe un birou, o la încărcat, de aspirator. În de utilizare, încărcătorul poate țină ușor.

Este vorba pachet, cel înguste cel cu perie precum sau mobilă. singurele pachet nu funcții speciale, destul de practică. Ambele au capete extensibile, aceasta singura capabilitate complexă. Mai un schimbarea unghiului la 90 de grade, aspirare acestor capete.

Dar restul de pachet de ce separă Jet de de pe piață. Avem de a cu un cu o perie „Soft Action Brush”, nu aspiră bucățile de murdărie de pe jos, le fluxul de de aspirator, peria are un motor o se rotească permanent utilizare. De altfel, aceasta cu motoare conectori electronici, de de la baterie, parte.

Apoi Motorized Tool, cu o lățime pe jumătate, înguste. Acesta perii o spirală cu pale cauciuc, a fluxul de de murdărie. În cele urmă, accesoriul Spinning Sweeper, mop. Acesta motoare rotative un de prindere al periilor pe de velcro (clasicul „arici”), a atașa perii refolosibile, umede, de folosință. Aspiratorul cu pachet.

Samsung Jet 75 charger desk

În cele Jet 75, unitatea centrală, la componente: motorul, mânerul, o componentă, de recipientul turbina de filtrare. De stătător, are o de 1,66 kg, de ușor, cam la ca un mic, pe pe sau mașină. Totuși, odată ce complet, cu baterie, țeava de extensie de sus, devine greu, deloc obositor.

De altfel, poate fi nicio țeava de extensie, asemeni mic.

body + recipient" width="1920" height="1080" srcset="https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient.jpg 1920w, https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient-768x432.jpg 768w, https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient-1536x864.jpg 1536w" sizes="(max-width: 1920px) 100vw, 1920px" src="https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient.jpg"/>

Samsung Jet 75 compact, ușor de utilizat

Design-ul se poate de modern, atunci de o armă dintr-un sau SF. Cei de tehnologie cu siguranță aprecia acest la Jet. Chiar poate ușor intimidant nu obișnuiți cu noi, se poate de utilizare.

body + recipient dezasamblat1" width="1920" height="1080" srcset="https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient-dezasamblat1.jpg 1920w, https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient-dezasamblat1-768x432.jpg 768w, https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient-dezasamblat1-1536x864.jpg 1536w" sizes="(max-width: 1920px) 100vw, 1920px" src="https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient-dezasamblat1.jpg"/>

Recipientul turbina, de de motor ar ofere un motor cu de mic. Acesta straturi de filtrare, la niveluri de aspirare. a murdăriei trase de va recipient, de obiecte sita a turbinei, ca cele filtrul de la recipientului. În cele urmă, de motor, un de filtrare HEPA, restul de particule. Astfel, de lipsit de impurități.

Deasupra mânerului, un display iluminat cu LED-uri, de are „martori” funcții aspiratorului, se aprind atunci (dacă fluxul de blocat, sau un are probleme), de a motorului: low, mid high. accesoriul de spălare, „sweeper-ul”, mesajul „wet”.

Samsung Jet 75 buttons

Singurele cel + -, sau scad motorului, necesități. După spuneam, un destul de practică, ușor de oricine. Acesta nu se conectează la vreo nu are Wi-Fi, sau complexe.

Experiența de aspirare

Am Jet într-un apartament de de 70m2, o a de a acoperi camerele, balconul, baia bucătăria pe intensitate medie înaltă. Am aspirat accesoriul cu perie la medie înaltă covor a pături pe cățelul familiei. Am neapărat testez Jet special lasă păr tot, eram special de eficiența acest caz de utilizare.

Samsung Jet 75 brush side

În total, o aspirare completă a casei a cam 20-25 de de cu peria cu motor, am la accesoriul înguste era complet, un aprinse. După aproximativ 3-5 minute, atunci am de curățat unde nu încăpea peria principală, acumulatorul s-a terminat. Estimez total, o completă a 25 30 de minute, o aspirare completă a apartament. Și asta pe intensitate medie mare.

Am aceste trecuse aproximativ o săptămână de la ultima aspirare, am special ce poate acest model. Pentru aspiră la 2-3 zile, probabil „low” de ajuns, va consuma puțină energie. De asemenea, nu au de companie probabil nu insiste a aduna murdăria de pe jos.

Samsung Jet 75 full side slim

Samsung 40 de o oră de pe Jet, specifică acest motor pe de „low”. grafic. au gresie, covoare, reuși aspire o de putere. Din fericire, plus fi separat, cu apartamente mari.

Ce am timpul aspirării Jet de ușor de manevrabil. Capul cu perie are articulații pe patru axe, putând se flexeze pe verticală, pe orizontală. Am aspir cu el sub scaune, de sufragerie birou. Apoi, foarte ușor. Nu mi-a mâna cele 30 de de aspirare, ce un mare plus. Senzația a cu a cu fir, am mă plimb prin casa mă împiedic de cablu, nu a trebuit mine restul nu a trebuit schimb priza odată ce am bucătărie.

Samsung Jet 75 recipient full

Singurul pe nu foarte rapidă. Încărcătorul, pe el, o separat, are de aproximativ 3 o completă. În situația mea, ce am aspirat, a trebuit vreme a funcția de mop.

Experiența de spălare

Dar de aspirare ce poate Jet. Folosind accesoriul Spinning Sweeper ai la dispoziție de „perii”. pachet suporturi perii, textil, pe o cu o suprafață pe cu velcro. Partea se atașează de „sweeper”, la lui echipat cu suporți velcro, pe cu velcro se atașează periile textile reutilizabile, fi spălate, lavete umede de folosință, cutie.

Samsung Jet 75 sweeper side

Am le la treabă pe cele de folosință am am de a acoperi apartament. Jet la o atunci „mop” nu motorul de aspirare, deci puțină per total. În cele aproximativ 15-20 de minute, a spălarea pardoselii, nu a scăzut măcar cu un de a bateriei. Astfel, cu o încărcare, pe medie.

Am câteva particularități spălarea podelei cu acest cap. Având rotative, acestea nu lipite. Astfel, centrul va o dungă neacoperită. Este veniți de a curăța a nu neacoperite. Apoi, pete pe sau gresie, va fi „insistați” puțin acelor zone. de sau ar fi destul de de spălat cu sweeper-ul pe deasupra.

Samsung Jet 75 Sweeper bottom dirty

Pe rotația de pe Jet pe va trebui o câteva pe respectiv, sugerez o mișcare a întregului de curățare pe respectivă. Eventual, murdăria va fi îndepărtată.

Cum cureți utilizare

La utilizării, lui Jet fi spălate. Lavetele de folosință aruncate, se usca la curățenie. Alternativ, periile reutilizabile se spală se usucă. cu lavete umede micro separat, pachet 4 bucăți, 2 seturi.

body + recipient dezasamblat3" width="1920" height="1080" srcset="https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient-dezasamblat3.jpg 1920w, https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient-dezasamblat3-768x432.jpg 768w, https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient-dezasamblat3-1536x864.jpg 1536w" sizes="(max-width: 1920px) 100vw, 1920px" src="https://www.go4it.ro/wp-content/uploads/2020/09/Samsung-Jet-75-body-recipient-dezasamblat3.jpg"/>

Cât recipientul de praf, desfăcut, spălat. Inclusiv turbina filtrul recipientului se spală se lasă la 24 de într-un nu soarele direct. spălarea a o pe a de filtrare HEPA de motorului.

Accesoriile de filtrare HEPA ar trebui curățate accesoriul cu perie, nu spălarea lor. De altfel, ca accesoriul cu perie sweeper-ul a curăța de lichide. Jet nu un mop curețe lichide, componente fi deteriorate. Capul cu perie poate fi curățat cazul murdărie la interior.

Samsung Jet 75 tips

Concluzii

Samsung Jet un de doresc un puține reziduuri. Pe eficiența aspirare de multifuncțional pe de mop, lasă un filtrat va asigura o a casă.

Probabil dorește ca un de cu un de al companiei, ce ar asigura o curățare a particulelor de aspirare restul timpului. Desigur, acestea cu un pe integrate.

Samsung Jet 75 full front brush

De altfel, compania un serii de aspiratoare, consumabile cu seriei, de culori, putând puțină personalizare aspiratoarelor.

Mi-aș fi ca aducă la Clean Station, un murdăria recipientul al Jet o sigilează de folosință fi aruncate apoi, riști inhalezi sau împrăștii de atunci golești recipientul coșul de gunoi. Momentan, aspiratoarele de la țară.

About BoTposter

Check Also

Apple pregătește AirPods Pro 2, un nou set de căști premium cu preț de 249 dolari.

Subiect de controverse pentru presupusele actualizări de firmware care le-au diminuat performanțele la ceva timp …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *