Breaking News
Home / Tehnologie / Artistă din România, depistată cu covid-19. Are nevoie disperată de ajutor pentru a trăi

Artistă din România, depistată cu covid-19. Are nevoie disperată de ajutor pentru a trăi

O interpretă de muzică de la le-a o veste fanilor săi. Aceasta a testată positiv cu coronavirus. Din păcate, starea se află i-a pe mulți. Cântăreața are de a trăi.

O cântăreața România, cu COVID-19. Stigă de online

Rodica le-a fanilor a cu coronavirus, i-au complicații la timp. Din păcate, mesajul de pe de a un strigă de disperare. Interpreta de muzică populară foarte românilor, cu seamă de care-și de pe o ’90, era de la petreceri.

Cântăreața acum prin de dificile, ce a cu coronavirus. Artista la momentul la Spitalul Clinic are urgentă de plasmă a trăi. a o fotografie cu aceasta pe de și-a starea ei de sănătate nu e deloc. „Rugaţi-vă şi cu mine cu bine şi asta. ajută la lumea. Amin!”, a artista pe Facebook.

depistată cu COVID-19. STrigăt de online" width="768" height="1024" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/rodica-olariu-testata-pozitic-cu-coronavirus-3-768x1024.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/rodica-olariu-testata-pozitic-cu-coronavirus-3.jpg 900w" sizes="(max-width: 768px) 100vw, 768px"/>
Rodica Olariu, cu COVID-19. STrigăt de online

„Poate cineva poate o viață”

Unul Moroșanu, a un pe speranța cineva va vei ajutor.

„Vă distribuiți acest mesaj, poate cineva poate o viață. În adolescență ascultam cu muzica. a artiștii nu de la nicio petrecere 90, vocea ei ne mereu fericiți. Astăzi am aflat acum are la ei de un a zâmbi ea. Este cu noul coronavirus la Spitalul Clinic are urgentă de plasmă de la un donator cu Grupa B3 pozitiv. Dacă ați ai v-ați vindecat, nu ezitați donați, puteți o viață. Doar o bună”
Cătălin Moroșanu

About BoTposter

Check Also

Un bărbat a pus din greșeală drojdie de bere în butoiul cu varză murată. Ce s-a întâmplat în cel mai scurt timp

Un bărbat a pus din greşeală drojdie de bere în butoiul cu varză murată, iar …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *