Breaking News
Home / Tehnologie / Are chip de Barbie, dar trupul îi pune pe bărbați pe fugă. Cum arată tânăra care a șocat internetul

Are chip de Barbie, dar trupul îi pune pe bărbați pe fugă. Cum arată tânăra care a șocat internetul

O i-a cu gura pe foarte mulți bărbați, cu ei de smarald, cu de super-eroină. Fata are un de păpușă, un de luptător. Înfățișarea i-a porecle, ”Barbie cu muşchi”, sau ”fata cu ca al lui Hulk”.

Tânăra cu de păpușă de super-eroină Rusia

O Vins, are 23 de ani, sa se poate cu este. Antrenamentele de la sala de i-au trupul, nu foarte mulți bărbați se simt atunci preajma fetei.

Julia Vins a de de pe de socializare, unde de machiată, rujată, timpul antrenamentelor, deși Foto, tânăra nu are de machiaj.

chip de păpușă de super-eroină Rusia" width="1856" height="1227" srcset="https://static.playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/06/Tânăra-cu-chip-de-păpușă-și-trup-de-super-eroină-trăiește-în-Rusia-10.jpg 1856w, https://static.playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/06/Tânăra-cu-chip-de-păpușă-și-trup-de-super-eroină-trăiește-în-Rusia-10-1024x677.jpg 1024w, https://static.playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/06/Tânăra-cu-chip-de-păpușă-și-trup-de-super-eroină-trăiește-în-Rusia-10-768x508.jpg 768w, https://static.playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/06/Tânăra-cu-chip-de-păpușă-și-trup-de-super-eroină-trăiește-în-Rusia-10-1536x1015.jpg 1536w" sizes="(max-width: 1856px) 100vw, 1856px"/>
Tânăra cu de păpușă de super-eroină Rusia

Practică culturismul de la vârsta de 15 ani

Rusoaica a culturismul la 15 ani. După un an de pregătire, a programul nu ea şi a la powerlifting. Aşa a participe la competiţii şi a la Mondiale. Greutăţile cu lucrează au depăşit de de 100 kg, recordul ei de nu puțin de 235 kg.

Julia deţine mondiale la ridicări de greutăţi, nu se opreşte aici. Ea îşi doreşte acumuleze masă musculară, va corpul.

,,Oamenii mă cunosc drept Barbie musculoasa. Îmi comparaţie, drăguţă. Am aceşti ochi şi verzi, mă machiez, acelaşi puternică”, marturiseste Julia.

Printre pasiunile Juliei şi cafeaua. Recent, fata şi-a cafenea, unde stă la tejghea pe spi cu caldă. Până prezent, nu a nicio plângere de calitata cafelei pe o vinde. ar se de fața Juliei.

About BoTposter

Check Also

Covid nu va dispărea vreodată. Anunțul crunt al Guvernului, chiar și după vaccin

Toți suntem afectați, într-un fel, sau altul de pandemia generată de noul virus. Mulți își …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *