Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Stiri IT / Apple va oferi un notch mai mic și un ecran rezistent la zgârieturi abia pe iPhone 13

Apple va oferi un notch mai mic și un ecran rezistent la zgârieturi abia pe iPhone 13


Suntem la câteva de „Hi, Speed”, unde va prezenta 12. În design-ul al noii game de va fi diferit, întorcându-se la de pe 4 5, cu drepte, foarte cu cele de pe 11 anterioare. decupajul display va fi mare identic. Există o veste bună: un mic, un tratament special la suprafața sticlei de protecție.

iPhone 13 ar fi pe mulți așteaptă, cu mic

În cazul sperați upgrade la 12 sperați la un decupaj ecran, leaker-ul Universe spune nu cazul. puțin nu acesta. Universe are un de „leak-uri” s-au a fi reale, deci puține motive ne îndoim de sursele lui. Totuși, spune de următor, de la generația 13, fi puțin decupate.

Mulți producători au apelat la precum pe a dimensiunilor notch-urilor sau decuparea de pastilă. va la o strategie: va micșora decupajul pe verticală. Practic, va fi la de lat, puțin „adânc”, decupând pe o suprafață mică. se cel probabil miniaturizării TrueDepth, de deblocare FaceID.

Tot de viitor, iPhone-urile sticlă la zgârieturi, zvonurilor. Corning a Victus, o nouă de sticlă la șocuri mecanice, aceasta prezentă pe Ultra. Rezistența a a demonstrată, aceasta nu 100% la zgârieturi.

Apple ar la un tratament special „diamond coating”, va de pe nu o protecție. Cea tratamentul sticlei foarte va fi generațiile de foarte mari. Deja tratamentul pe sticla de la Corning.

surse: GSM Arena, Phone Arena

About BoTposter

Check Also

5 metode utile să-ți protejezi telefonul

Pentru fiecare dintre noi telefonul înseamnă deja mult mai mult decât un gadget preferat. Ne …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *