Breaking News

Apple anunță Apple Watch Series 6 și SE, un model premium și unul mai ieftin

Apple a 6, de premium a companiei. Chiar de design, nu foarte față de 5 de trecut, a câteva noutăți la interior, opțiuni de personalizare. Acesta cel „colorat” pe l-a prezent, patru de carcasă. a SE, un de buget, cu precum 4, 5 6, cu slab.

Apple 6 capabilități software

Apple 6 SE cu de 7 fabrică, somnului, de a detecta atunci te pe mâini cronometrarea capabilitatea de a valoarea VO2 senzorii pe Apple.

La hardware, identic punct de al hardware-ului 6,oferă patru de carcasă: Albastru carcasă de aluminiu, auriu gri carcasă de oțel o nouă ediție Product (RED). De asemenea, materiale au de Apple.

La hardware, un S6, un dual-core pe aceeași tehnologie precum A13 11. Acesta ar trebui cu 20% precedent. Există doi noi: un oximetru nivelul de sânge, o roșie, față de a senzorului de puls, un altimetru permanent monitorizează permanent nivelul de elevație.

Apple 6 cu fețe personalizabile, cel „Solo Loop”, nu deloc întrerupte, complete, de mărimi. variantă de silicon o variantă textilă. Desigur, piele, sport de gama Hermes.

O Setup, dintr-o un prin conectarea la un telefon. Această dedicată special bunici. Această variantă variantă 4G a ceasurilor, permițând de la prin telecom ceasuri telefoane.

Apple SE un de buget

Pe de parte, SE S5, de cel de pe 3, de precedent. Acesta dedicat au de de bază. Acesta are altimetru de mișcare, detecția la cădere, nu funcții avansate. de la 279 dolari.

Ceasul 3 ofertă la de 199 dolari. Noile se vineri, 18 septembrie.

Apple Fitness+

Apple Fitness+ un dedicat doresc de fitness. Este un pe dispozitivele cu ecran, efortului. Există 10 de antrenamente, muzică integrată rutine de profesioniști. costă 9.99 pe sau 79,99 pe an, la cinci ai la serviciu, noii clienți 3 gratuite.Este

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *