Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Aparatul auditiv care costă cât o cafea poate ajuta milioane de oameni

Aparatul auditiv care costă cât o cafea poate ajuta milioane de oameni


Aparatele auditive fi costisitoare de întreaga se cu auzului.

Datorită invenții, ar exista o a auditive la comandă. Un open-source ar la sub un dolar.

„Provocarea pe ne-am propus-o a de a un minimalist, ar fi util de ar să-l folosească”, spune Saad Bhamla, asistent la Școala de Biomolecular Engineering la of Technology, co-autor al lucrări proiectul revista PLOS ONE.

Aparatele auditive tind costisitoare, adaptate anumitor purtători. Creșterea frecvențelor greșite ar face, de fapt, înțelegerea vorbirii dificilă.

Bhamla sa au îmbunătățească de vârstă. Pentru a simplifica designul, a renunțat la procesatoarele de a ales, schimb, a regla frecvență.

Scopul: un la cafele

„Luarea precum la liniar modelarea acestuia filtre, costul programare”, a declarat Soham Sinha, primul autor al acum student la doctorat la Stanford. Dispozitivul de ușor de montat. Este alcătuit dintr-o carcasă tipărită 3D alimentată de o simplă.

La un dolar, noul nu Rolls-Royce al auditive, treaba. Este ca „achiziționarea de față de o mașină de lux”, Vinaya Manchaiah, membru al de științe vorbirii la Lamar.

„Când vorbim auditive, tehnologie are un destul de părți lumii”, a Manchaiah. „Este nu tehnologie sau cel a valoare o experiență auz”.

„Am arătat construim un la cești de cafea”, a Bhamla. „Acesta un pas, o tehnologie de am arătat costul nu însemne o scăzută”. Echipa lucrează acum a miniaturiza conceptul, ar crește la un de 7 dolari.

About BoTposter

Check Also

Detaliul care o face unică pe Simona Halep. Irina Bara l-a observat imediat

Simona Halep este de mulți ani în top 10 WTA și a obținut multe rezultate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *