Breaking News
Home / Tehnologie / Anunțul lui Putin care bulversează Planeta. Rusia și America nu mai dictează soarta lumii

Anunțul lui Putin care bulversează Planeta. Rusia și America nu mai dictează soarta lumii

Președintele Putin a declarat că, decideau planetei au trecut. El se acum de superputeri.

Statele nu soarta lumii

În cardul Clubului Valdai, ce un discurs prin link video, Putin a de Statelor s-a diminuat, la cel al Marii al Franței. Pe de Berlinul (în de importanţă economică) se de superputeri mondiale.

Președintele a nu se problemele cu Kremlinul, poarte o de cu țări. Putin a nu pretinde la excepționalism nu știe de ce ar s-o facă, Agerpres.

Vladimir Putin administrație a va fi dialog

Apropierea alegerilor prezidențiale 3 noiembrie, l-a pe Putin speranța administrație a va fi pe securității controlului nucleare.

Mai mult, de la a declarat nu are un lipsa de nucleare, acestor arme incert.

Washingtonul a propunerea Moscovei

Potrivit sursei citate, trecută, a propunerea o necondiționata cu un an a tratat, armele Statelor Rusiei, calificând drept inacceptabilă

În de la Clubului de Valdai, Președintele a asigurat nu va de tratatul nu va fi extins. Acesta a 2010 urmează luna februarie viitor. Strategic Arms Reduction Treaty cu la numărul de focoase la cel al bombardierelor pe le transporta.

și nu soarta lumii" width="1200" height="675" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Anunțul-lui-Putin-care-bulversează-Planeta.-Rusia-și-America-nu-mai-dictează-soarta-lumii1.jpg 1200w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Anunțul-lui-Putin-care-bulversează-Planeta.-Rusia-și-America-nu-mai-dictează-soarta-lumii1-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Anunțul-lui-Putin-care-bulversează-Planeta.-Rusia-și-America-nu-mai-dictează-soarta-lumii1-1024x576.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Anunțul-lui-Putin-care-bulversează-Planeta.-Rusia-și-America-nu-mai-dictează-soarta-lumii1-768x432.jpg 768w" sizes="(max-width: 1200px) 100vw, 1200px"/>
Vladimir Putin a Planeta. nu soarta lumii

Cu Statele au aceste divergențe, s-ar la la un privința tratatului START, agenția de Reuters.

About BoTposter

Check Also

Dramă la funerariile lui Diego Maradona. Poliția a acționat în forță, fanii au răbufnit

Milioane de oameni din întreaga lume plâng după moartea lui Diego Maradona, cel mai mare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *