Breaking News
Home / Tehnologie / Anunț pentru toți românii de la bloc cu centrale termice de apartament. Cum faci economie la gaz

Anunț pentru toți românii de la bloc cu centrale termice de apartament. Cum faci economie la gaz

Dacă casa dvs., poate fi destul de scumpă. Nu griji, totuși! Există a la gaz. O ar fi de creșterea eficienței energetice a casei.

Cum reduceți la gaz

O de a micșora la ar fi de energie. puteți prin coborârea termostatului.

Dacă termostatul dvs. la o temperatură ridicată, la va fi costisitoare. Încercați reduceți termostatul cu câteva grade a cu 5-10%.

O ar fi focul nu acasă. Nu căldura atunci nu necesar. Opriți căldura la sau weekend. Energia economisită va costul facturii la gaz.

Specialiștii economisirea de cu supapele radiatorului. Unele casa ta altele. De exemplu, poate fi dvs. principală caldă, ce poate fi puțin rece.

Puteți căldura instalând pe casa dvs. cu autoreglare temperatura încăperi prin ajustarea cantității de apă radiator.

Dacă asta nu ajută, puteți recurge la încălzitoarelor personale. Încălzitoarele sau energie. În plus, un de încălzire a suprafețelor mari. Evitați le și, schimb, căutați modalități de a încălzi.

O variantă ar fi izolației casei. Dacă încălziți un spațiu mic, un încălzitor personal poate fi cu o sobă. Alegeți un încălzitor radiant, punct de modele.pentru de la cu centrale de apartament. Cum la gaz" width="1024" height="632" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Anunț-pentru-toți-românii-de-la-bloc-cu-centrale-termice-de-apartament.-Cum-faci-economie-la-gaz_n-1024x632.jpg 1024w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Anunț-pentru-toți-românii-de-la-bloc-cu-centrale-termice-de-apartament.-Cum-faci-economie-la-gaz_n-768x474.jpg 768w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Anunț-pentru-toți-românii-de-la-bloc-cu-centrale-termice-de-apartament.-Cum-faci-economie-la-gaz_n.jpg 1200w" sizes="(max-width: 1024px) 100vw, 1024px"/>

Reducerea facturii la prin casei tale

Dacă anterior nu ajută, poate ar fi cazul acesteia. orificiile forțat. În obișnuit, se închiderea orificiilor de aerisire a neutilizate va consumul de energie.

Acest crește de costul facturii de gaz. orificiile de aerisire a fluxul de aer. Cu acestea, reglați o supapă a radiatorului a temperatura camere, puteți ușa camerei respective a rece încăperile calde.

O variantă ar fi ferestrele exterioare. Dacă lăsați ferestrele sau timpul lunilor reci, va simplu.

Asigurați-vă păstrați ferestrele închise. Dacă un spațiu sub o ușă, înfășurați un prosop așezați-l pe tocul a bloca rece.

Dacă jaluzele, păstrați-le timpul zilei noaptea. În timpul zilei, păstrați jaluzelele, sau a lumina soarelui intre.

Acest va ajuta încălziți casa. Când soarele apune, jaluzelele, sau a cald.

Dacă nu jaluzele sau perdele, a acoperi ferestrele. Panourile rece prin ferestrele de sticlă.

Aceste de de fi de îmbunătățire a locuințelor. Măsurați-vă ferestrele de a magazin, puteți de corectă. Apăsați pe ferestre, de magnetică a fixa pe rama ferestrei.

Mai varianta erestrele cu izolație de ca alternativă. În reci, punerea izolației cu de poate ajuta preveniți căldura acasă.

Reducerea facturii la prin ffectuarea de regulată

O grijă de de gaz. Astfel că, asigurați-vă pe an. În an, ar trebui un pe pe aveți, ar fi o sobă sau un încălzitor. Întreținerea a poate defecțiunile pe facturii la gaz.

Chemați un sigileze conductele de aer. Este ca prin sau fisuri conductelor de aer. Apelați la un cereți-i etanșeze conductele de casa dvs. va ajuta păstrați reduceți la gaz.

Deși termostatului casa dvs. va pe la gaz, nu reduceți de căldura, nu dealta nu recomadnat ca dvs. dvs. stați frig.

About BoTposter

Check Also

Video România şi-a asigurat calificarea în grupele principale la Campionatul European! Repriză de vis cu Polonia

România a câştigat partida cu Polonia, de la Campionatul European de handbal feminin, scor 28-24. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *