Breaking News
Home / Tehnologie / Anunț de ultimă oră despre carantinarea Bucureștiului. Prefectul Capitalei a luat decizia

Anunț de ultimă oră despre carantinarea Bucureștiului. Prefectul Capitalei a luat decizia


Prefectul a decizia şi a anunţul carantinarea Bucureştiului. Ce se va întâmpla cu bucureştenii perioada următoare. de ultimă oră!

Se sau nu Bucureştiul?!

Traian a la stă acum pe bucureştenilor: sau nu carantină Bucureştiul?! Prefectul a explicat, la Europa FM, că, moment, autorităţile nu iau variantă, incidenţa a cu noul coronavirus a la 6, 13 la mia de locuitori.

“În acest moment, nu Situaţii de Urgenţă. Considerăm măsurile acest suficiente. Dacă le cu stricteţe, vom coronavirusului”, a declarat Berbeceanu.

Mai mult, s-au puţine Bucureşti, numărul de mare. În 24 de ore, Capitala a 1.222 de cazuri noi.

“Incidenţa a sărit de şase, numărul e ca la trecute, aşadar nu ne îngrijorează. Într-adevăr, au teste puţine, dar, afară de incidenta cumulate, şi alţi indicatori luaţi seamă”, a prefectul.

Ce spune preşedintele carantinarea Bucureştiului

După ce şase localităţi de Bucureşti au închise, preşedintele Iohannis a la a momentului. Şeful a explicat o posibilă carantinare a oraşului ar consecinţe punct de economic. De asemenea, de un de foarte bine pus la punct.

“Vedeți, carantinarea o măsură de restricționare a circulației esență, răspândirii într-o localitate. Avem de câteva de carantinare primele au apară. unde s-au de carantinare, creșterea necontrolată de cazuri de pe o săptămână pe alta, cazurile, a încetat, se mențină restricțiile numărul de infectări scadă. Dar nu într-o zi. Ci consecutive, se poate considera infecția nu se răspândește galopant.

Este o măsură și-a eficiența, problematică nu sine, ci efectul economic. fiindcă restricționările respective au un negativ măsurabil. De experții recomandă, o analiză atentă, foarte amănunțită, unde se unde nu se carantinarea”, a șeful statului.

About BoTposter

Check Also

”vom trăi din nou același lucru sau chiar mai rău”

În timp ce pandemia de coronavirus a fost deja pierdută în fața conspirațiilor răspândite în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *