Breaking News

Anticipând interzicerea TikTok, Facebook lansează clona Instagram Reels în SUA și alte 50 de țări

Beneficiar oportunist al dus SUA-China, acum posibila interzicere a rețelei pe unite o clonă de creație proprie: Reels.

TikTok, se pe de cu muzical, ar dispărea SUA, o măsură India. Fără a de inspirație, ca pe o alternativă prietenoasă la serviciile TikTok.

TikTok, ieșire scenă

Folosită ca pe un atu, integrarea cu rețeaua pe Instragam le axată pe imagini a de vice-versa. În teorie, rețeta ar fi câștigătoare administratorul Facebook, pe o a de socializare, nu să-și atenția de diferite.

La ca TikTok, permite utilizatorilor clipuri pe le editeze selectând dintr-o vastă de efecte imagine, efecte audio coloane sonore.

Fără subtilități, a fanilor o clonă a rețelei de la ce accesul. de a oricăror asemănări, șeful declarând nicidecum nu a conceptul postării de clipuri scurte, ci dor l-a îmbunătățit. Cât data de aleasă, șeful de produs al precizează aparenta suprapunere cu rețelei nu ar fi o coincidență.

Cu 2.3 de instalări contorizate la aplicația de aproximativ 100 de Unite, acum al rețelei Instagram, numără 100-150 de utilizatori. Pe global, rău, numărând aproximativ 1 de utilizatori.

Separat de ofensiva Facebook, o mare companie a – ByteDance, detaliile tranzacției de președintele cel la data de 15 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *