Breaking News
Home / Stiri Noi / Antena 3 a prins ‘în direct’ la INFP un cutremur produs în Vrancea

Antena 3 a prins ‘în direct’ la INFP un cutremur produs în Vrancea

Cutremurul surprins timpul de Adina Anghelescu s-a produs Buzău, la 11.14 a 3.9 pe Richter, la o de 116 km.

“Acest se momentul se depășește o amplitudine a mișcării. Atunci, automat, un avertizeze pe de aici s-a important. În normal, de câteva magnitudinea timpul.

Un cutremur, de 3.9 destul de mare. Deci, ați un Vrancea. Să destul de de 3.9 măricele, nu mari, e o să-l direct”, a profesorul Radulian, directorul ştiinţific al de Cercetare-Dezvoltare Fizica Pământului.

About BoTposter

Check Also

Senatorul Florin Cârciumaru, fost lider PSD Gorj, a trecut la Pro România

„Ţin să mulţumesc domnului Victor Ponta, cât şi domnului preşedinte Alin Văcaru cât şi domnului …

One comment

 1. Mai functioneaza alerta de pe http://alerta.infp.ro/ ???
  De cativa ani de zile , orice contribuabil din Romania , daca il interesa subiectul , putea observa ca alerat nu mai functiona in parametri normali .
  Nu mai functioneaza ? nu mai exista aplicatii extensii de la alerta infp … ce s-a intamplat , de ce , pentru ce ???

  Cam asta ar fi fost o intrebare buna pentru cei de la institut …

  De ce nu se vede seismograful ca inainte ???

  De ce inainte puteau vedea toti romanii , care platesc salariile celor de la institut , ” seismograful in timp real ” iar acum ne asteptam la imagini alb negru in viitor , actualizata cate una pe saptamana ???

  Inainte existau chiar mai multe site-uri de accesat … seismograful de la institut este de interes national chiar daca unii rau intentionati , spun ca era loc de barfa si de caterinca … acel seismograf este urmarit si de tari ca Rusia Turcia Bulgaria … poate chiar de tot mapamondul … daca v-ar plati tot mapamondul ati face treaba cu seismograful ala ???

  Se observa de la an la an , din ce in ce mai putina transparenta , mai putin interes pentru publicul larg , camera aia si seismograful se vad mici foarte mici si se misca in ciuda noastra .

  Si cu toate astea tehnologia a evoluat si salariile celor de la institut au crescut … Uite un exemplu de curand … 1 noiembrie 2020 … camera de supraveghere de deasupra seismografului , miscata fiind probabil din greseala de vreo cateva zile , nu ne mai arata mai nimic … este frumos , fata de aceeasi contribuabili ???

  Sunt exemple foarte multe , am eu , le pastrez si le colectionez de ani de zile … exemple de BATAIE DE JOC , parerea mea sau neglijenta … stiu , vi se pare exagerat … dar probabil , oricare dintre noi daca ar fi lucrat acolo , ar fi zburat din minutul al doilea din cauza oricarei mici greseli , oricarei picaturi de cerneala care ar fi stropit hartia de pe tamburul seismografului … astea probabil sunt doar durerile mele doar intrebarile mele care ma apasa din anul 2017 pana acum …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *