Breaking News

Anna Lesko i-a șocat pe toți participanții de la Ferma. Cu cine s-a sărutat

Anna Lesko, gest șocant la Ferma. Orășeni vs Săteni! Artista a pus pe colegii ei de casă! Cu cine s-a vedeta show-ul de pe PRO TV!

Anna i-a pe concurenții de la Ferma cu un pătimaș. Pe cine a pus vedeta?

Anna Lesko a pe micile show-ul Ferma. Orășeni vs Săteni, de pe PRO TV. Într-un promo difuzat recent, concurenta se de un „sătean” pe sărute! „Este acel ce tu”, artista.

Concurentul de la Ferma pe a pus Anna Lesko Ciovică, un cunosut pilot de raliuri. Cât sărutul de vedetă, Ciovică a „simțit ei”. „Săteanul” a la Ferma cu intenția de a câștiga competiția. Acesta dorește ca, la anului, obțină certificatul de pilot de linie.

„Toată mea am umblat nu minuscule. Așa că, iată motivul am la acest show. Totul de tine, nu factor să-ți influențeze plecarea Ferma”, concurentul, de emisiunii de la PRO TV.

Dorul de fiul ei, mare Lesko, la Ferma

Anna Lesko a la Ferma cu va aminti de perioada cu bunica ei, copilărie. Cu astea, artista era conștientă de la va fi foarte de fiul ei, Adam.

„Este o foarte mare de de vedere. Știu cel va fiul meu, Adam, nu mă gândesc, nu acest la Ferma”, concurenta.

Lesko i-a pe participanții de la Ferma. Cu cine s-a sărutat" width="768" height="960"/>
Anna i-a pe participanții de la Ferma. Cu cine s-a sărutat

Anna s-a de copilului ei, de relație

Timp de ani, Neniță, ca DJ Vinnie, au cele discrete showbiz-ul românesc. Din păcate, doi au punct lor, au că, s-ar întâmpla doi, pe primul buna a copilului pe au împreună.

Un la Ferma? Burcea, cu o celebră TV

Reality show-ul difuzat de PRO TV concurenți. O scenă desprinsă parcă dintr-un i-a protagoniști pe George Burcea, fostul soț al Bălan,  frumoasa Sposub. Sub de casă, doi s-au sărutat.

Imediat difuzarea imaginilor, a a pe sa de Instagram: „Când simti cã nu poti, poti încã putin🙏🎬”, a actorul.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *