Breaking News
Home / Tehnologie / Andreea Mantea, momente tulburătoare. Aproape de lacrimi în emisiune: nu i-a venit să creadă ce aude

Andreea Mantea, momente tulburătoare. Aproape de lacrimi în emisiune: nu i-a venit să creadă ce aude

Andreea are de grele. Fanii au s-o vadă emisiunea pe o alături de fiul ei. Ce s-a cu iubita a motivul a răbufnit lacrimi?

Andreea Mantea, lacrimi. Ce s-a emisiune?

Andreea a povestea emisiune. Reality show-ul care-i are de lumea. Râsete, peisaje superbe, plimbări prin țară, depănate alături de sa, pregătiri evenimente, emoția cu lecțiile de la viață. Fanii „Trăiri alături de Mantea” au cunoștință cu Cerasela Jerlăianu, o poetă de o cruntă. Aceasta țintuită într-un scaun cu speranța ei se va schimba. a cu o urmează o de la jos. se se cu pași repezi, a artista.

„În seară mi-as cunoașteți o deosebită. Mi-am o cunoașteți pe a căror dintr-o poezie m-au într-un mea”, a prezentatoarea de televiziune. „Am un necaz, m-am de o nu se vindecă. Eu de un tratament la nu am ca nu riscăm. M-am născut sănătoasă, am disgnosticată cu siringomielie. Medicii urma sau te cu un 20 40 de ani. La 28 de m-am îmbolnăvit”, a detaliat Manuela.

Mantea alături de Manuela, poeta " width="900" height="507" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/mantea-si-poeta-paralizata.jpg 900w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/mantea-si-poeta-paralizata-400x225.jpg 400w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/mantea-si-poeta-paralizata-768x433.jpg 768w" sizes="(max-width: 900px) 100vw, 900px"/>
Andreea alături de Manuela, poeta cu o poveste de viață

„Nu am lupt evoluției”

Aceasta a de la vârsta de 11 ai, versuri cântece biserică. Mai târziu, a versurile de dragoste, de la 28 de la 39 de a a 180 de poezii.

„Poate se la de la am un caz de nu am nu m-am dus, cu dăunează. Boala a evoluat am la de de… Nu am lupt evoluției. M-ar ajuta recuperarea la mobilitate, dar, ca evoluție a bolii, nu stagnez nimic. Am stagnat acum o pe măduvă, e singura soluție. La nivelul măduvei se află problema”, a poeta. poate mișca acum degete, nu-și de continuă spere va putere.

About BoTposter

Check Also

Anunțul dimineții de la BCR. Toți clienții trebuie să știe de această schimbare majoră

BCR a făcut o schimbare foarte importantă pentru toți clienții români, iar asta vine ca …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *