Breaking News
Home / Tehnologie / Andreea Berecleanu revine la TV?! Cu ce televiziune este în negocieri avansate

Andreea Berecleanu revine la TV?! Cu ce televiziune este în negocieri avansate

Plecarea de la Observatorului de la 1 a pe lumea. Deşi nu a explicaţii decizia luată, vedeta a de înţeles nu a de cu politica şi doreşte se axeze pe personale. acum cu la o la ştiri a prezentatoare.

Andreea a o ofertă de la o televiziune

După 17 petrecuţi la Observator, Andreea Berecleanu şi-a demisia, suprinderea tuturor, cu un an. atunci doreşte ia o de la televziune ocupându-se de său, – o de înfrumuseţare. Aşa era de aşteptat, prezentatoarei au o vadă la ştirilor, aceştia întrebând-o mereu pe reţelele de o revenire.

Admiratorii Andreei Berecleanu acum o veste minunată. După discuţii, fosta vedetă a 1 ar prezenta ştirile. Aceasta s-ar afla cu Prima TV, de transformare. În cazul va semna contractul, aceasta va prezenta, cu siguranţă, jurnalul de seară.

“Indiferent de decizia ar o nouă un anunț pe de Facebook. Am la de am Antenă, nu m-a subiectul revenirii mele. Dacă se planurile, asta cineva mă convingă de un produs curat”, a declarat Berecleanu, de la Fanatik.

înlocuită cu la Observator" width="1000" height="600" srcset="https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Andreea-Berecleanu-revine-la-TV-Cu-ce-televiziune-este-in-negocieri-avansate-4.jpg 1000w, https://playtech.ro/stiri/wp-content/uploads/2020/10/Andreea-Berecleanu-revine-la-TV-Cu-ce-televiziune-este-in-negocieri-avansate-4-768x461.jpg 768w" sizes="(max-width: 1000px) 100vw, 1000px"/>
Andreea Berecleanu, cu la Observator

Motivul al “despărţirii” de 1

După 17 a la de ştiri de la 1, Andreea Berecleanu a demisionat. Aceasta a dezvăluit, iniţial, pe de ar fi constrânsă de Observatorului lucruri.

“Am 17 1 nu am constrânsă fel. Astăzi se despart. Nu accepta impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, un de colegii de breaslă de nu am dezamăgit, un om corect onest.

Pot amănunte alegerea mea de a să-și cursul, la mea”, a Berecleanu.

Mai apoi, însă, jurnalista a ar fi fost, de fapt, Sandrei Stoicescu.

“Începând luna februarie a an, momentul mi-am ar fi vorba o stației Stoicescu, un om foarte Voiculescu, am cu detașare tot. Ea era postnatal, se la 3, la emisiunea ei de acolo. Dar a s-au interesele comune. Nu e complicat, se spune: e tenis!

Culmea e fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, urma studii nefavorabile ea, colegul ei de atunci, Mîndruţă. Acum, revenită la Observator, 10 de jurnalism la 3, se impună de masă. Și e debusolant privitor”, a declarat vedeta Viva!.

About BoTposter

Check Also

Horoscop 6 decembrie 2020. Ce îți rezervă astrele în ziua alegerilor

Horoscop 6 decembrie 2020. Ca în fiecare zi, astrele vin cu surprize noi pentru nativii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *