Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Andreea Bălan a luat foc când l-a văzut pe George Burcea. Ce a putut să facă fostul concurent de la Ferma

Andreea Bălan a luat foc când l-a văzut pe George Burcea. Ce a putut să facă fostul concurent de la Ferma

S-au s-au divorțul Burcea. cântăreața a acest caz, dând interviuri declarații, cu de măsură, totuși, a ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, acolo unde a concurent. Relaxarea atmosfera l-au ce gândește, de atunci au tabăra adversă, punctul de al actorului părând plauzibil. Chiar așa, continuă.

Tensiunile continuă. momentului: a cu mâna vizită. fierbe

Începuturile speciale, unice, sfârșiturile de neprețuit. zicală, căci de de bine de cinci luni. nu că, de mâine, e trecut, deși a trecut. și-a refăcut alături de Argint, a surprins de fotoreporteri în preajma Sposub. În aceste condiții, liniștea nu a protagoniștilor. Cei doi ar un conflict conjugal.

Conform CanCan, soți ar fi la ce actorul a ”Ferma”. Pe se afla show-ul de la PRO TV, povestea că, ce va acasă, va merge să-și viziteze fetele, mama, se va cu Viviana.

George Viviana

Nu a așa, o Bălan. Cântăreața s-ar fi confesat fetele de tată, de lui a Viviana.

„Nu se fair-play. se aștepta ca atunci «Fermă» să-și viziteze fetele. Nu a acest lucru. Cred de la a vizită, atunci ar fi cu mâna goală. Nu ar trebui se un tată”, a un de-al menționată.

Divorțul lor, de a se fi terminat

Cât divorț, de starea de urgență, se dorește a fi de Burcea, că, sursei citate, actorul nu are de renunțe la tot. Bărbatul ar fi legătura cu un avocat, alături de a o cu va contraataca instanță.

„Andreea dorește cu ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, ce fac. Îl rahat. Eu fetele el nu răspunde. Gata, iau înapoi”, a actorul, show-ul de la PRO TV.

About BoTposter

Check Also

Îl dă în judecată! Mirel Rădoi a făcut anunțul momentului acum: ”Gata!”

După cele trei înfrângeri consecutive pe care România le-a suferit la ultima acțiune, Mirel Rădoi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *