Starea Vremii Online

Breaking News

Anca Țurcașiu Le-a Arătat Tuturor Cum Arată în Costum De Baie La 50 De Ani

De
Livia Lixandru,

Anca Țurcașiu le-a oferit admiratorilor și o fotografie în care își etalează silueta perfecta.

„Pregătire pentru sezonul estival! Sper să înceapă cât mai curând!”, a scris Anca Țurcașiu, în dreptul fotografiei din curtea casei, în care apare doar în costum de baie.

Recent, Anca Țurcașiu a dezvăluit că le pregătește fanilor o surpriză. Este vorba despre o ședință foto specială, care va fi realizată în toamna acestui an.

„Mircea Marinescu, artistul fotograf, deja și-a anunțat dorința, ceea ce mă bucură foarte mult, e același care mi-a făcut și fotografiile de la 40 de ani. Ședința foto va fi undeva prin septembrie-octombrie, atunci o să o lansez, dacă pot să spun așa”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Click.

Citeşte şi:

Beatrice Mahler, managerul de la “Nasta”, spitalul cu 6 asistente contaminate cu COVID-19, a fost dată în judecată de Ministerul Sănătății, pentru că și-a ocupat ilegal postul

Deși zeci de tinere au acuzat că le-au distrus tenul, influenceri și vedete nu se dezic de produsele Plush Bio. Dorian Popa e cel mai vehement apărător, dar nu a folosit cremele cu probleme

Saga umilinței. 36 de muncitori srilankezi, concediați de la o fabrică din Botoșani, au fost abandonați pe Otopeni, după ce au fost plimbați opt ore cu autocarul. „Nu-i treaba noastră că s-a închis aeroportul din Sri Lanka”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei


Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente

HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *