Starea Vremii Online

Breaking News
Home / Tehnologie / Anamaria Prodan, conflict cu iubita unui fotbalist! ”Vei muri de foame cu copii cu tot”

Anamaria Prodan, conflict cu iubita unui fotbalist! ”Vei muri de foame cu copii cu tot”


Anamaria Prodan un cu un stil propriu, nu cel agreat. lui a a de foarte cu iubitele fotbaliștilor. A o foarte cu ele, i-a va de foame, cu familia. aceasta nu accepta ca respectivul fotbalist impresariat de ea.

Anamaria a trimis doi de la la un meci. Nu a pe Becali

„Eu, semnez cu şi cu antrenorii mei, le cunosc familia, soţia, iubita. Dacă greşeşte cineva sau neveste, au o cu mine. Jucătorii foarte relaxaţi, liniştiţi, ca randament. Am de foarte conflict cu neveste, şi i-am apărat pe ei.

De mi-au reproşat şi nu e corect. Dar de ce? Eu l-am ajutat, eu i-am spălat, i-am călcat. Bun, de acum eu pe toţi, eu fac lui de acum înainte! Că tu poţi copii, poţi să-i speli, să-i calci, nu ştii faci! Dacă eu nu fac contractul şi tu nu mă ajuţi să-i o viaţă liniştită şi relaxată, atunci tu vei de foame cu cu tot, cu el”, a declarat Anamaria la Sport.

Anamaria Prodan, 47 de ani, a recent o mână de lui Becali. A trimis doi jucători de la la Giurgiu, a o pe confruntarea cu Slovan. Este vorba Karanovic Caiado, doi nu au mult. Ba primul s-a partidei. Iar a eliminată League, 0-2 cu Slovan.

About BoTposter

Check Also

Vlad Gherman, în doliu. A murit înainte să ajungă la ea: ”Știa tot ce se întâmplă”

Azi e o zi foarte tristă în familia actorului Vlad Gherman, iar asta deoarece, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *