Breaking News
Home / Stiri Noi / Ana Florescu Ciubotaru, eleva olimpică la chimie care a ajuns studentă la universitatea americană, MIT

Ana Florescu Ciubotaru, eleva olimpică la chimie care a ajuns studentă la universitatea americană, MIT

Din pandemiei, nu a Ocean, le online, alături de lumea, la de talentati ca ea.

Ana a la 3 cum e poate cel universitar e scoala la acest nivel.

”Ritmul destul de alert. Se foarte mult. Sunt 10 de muncă pe zi cu nu reuși mențin ritmul. Sunt am un ritm lejer, asta depinzând de examene am cam ce perioadă a sesiunii sunt.

În 2019 urma se suprapună selecția națională cu olimpiada internațională Mendeleev, la țara, am ne ne petiția. Ulterior am depus-o la Educaţiei şi întradevăr, am reuşit se data participării la selecţia olimpiadă şi am cu medalii.

România a obţinut 2 rating Rusia. Am medalii de aur şi cele participării la Mendeleev.

Eu cunoscând şi rusă, am reuşit am un cu participanţii şi am obţinut un feedback destul de bun. Ştiu şi ruşii ne respectă pe şi special pe la chimie au un foarte şi o pregătire foarte România.

 Informaţia pe o am acum MIT-ul aducă al studenţii de I şi eu bănuiesc se va decizie, ca studenţii de I o experienţă campus, aşa sperăm lui februarie”, a Ciobotaru, studenta va şansa de a învăţa la prestigioasa America.

About BoTposter

Check Also

Firea: Guvernul a lăsat sănătatea românilor pe locul doi

Întrebată de Mihai Gâdea cum vede situaţia crizei sanitare pe care o gestionează primul-ministru Ludovic Orban, Gabriela …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *