Breaking News

Ana Birchall cere modificarea legislației privind deciziile CCR. ”Este timpul să revenim la normalitate, după ce politica penală a statului a fost facută de penali”


”Sigur fuga de o practică destul de uzitată România, mizându-se pe ușurința cu se uitaă la nivelul publice, aceste au produs efecte au redactate superficial, deși s-au resurse, financiare!
FACTUAL: Penal de Procedură Penală au prin de atunci fața Parlamentului, redactate de neprofesionist, o încropeală ( lacunare, necorelate, lipsite de claritate, precizie, previzibilitate sau care, grav, încălcau fundamentale de drept sau omului). Dovada zecile de neconstituționale, inadmisibil!”, fostul ministru.

Birchall a ca decizia eliminarea dosarele de judecată a interceptărilor efectuate cu tehnica baza de siguranță națională, de Curte. Interdicția ca aceste a ca de crimă, viol, sau de influență ”să aruncate aer”. ”Prin decizie CCR, acuzați de infracțiuni- de la corupție la crimă- dosarele ca popicele”, fostul ministru. Astfel, cazuri de constituținale ”deciziile intervin ca o adevărată amnistie”.

În acest context, susține necesitatea legislației, fi efectele a o practică unitară la nivelul de judecată.

”Este timpul revenim la primar al noțiunilor de dreptate”, conchide fostul ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *