Breaking News

Amânat Anul Acesta, Salonul Auto De La Geneva Ar Putea Avea Loc Abia în 2022 | Bani și Afaceri, Ştiri | Libertatea

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva atrag atenția că evenimentul riscă să nu mai poată avea loc dacă nu găsesc surse de finanțare până în luna septembrie. „Riscăm să intrăm în lichidare”.

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Geneva a fost anulată în contextul pandemiei de coronavirus, iar organizatorii au anunțat ulterior că următoarea ediție ar putea avea loc abia în 2022 ca urmare a dificultăților financiare.

Oficialii organizatorilor anunță însă acum că, în absența fondurilor, este foarte posibil ca Salonul Auto de la Geneva să nu mai poată avea loc deloc, întrucât compania riscă să intre în lichidare.

„Dacă nu găsim o soluție până în septembrie, riscăm lichidarea. Va trebui să punem toate bunurile la vânzare, în special brandul și acțiunile la Palexpo SA (n.r – centrul de expoziții unde are loc evenimentul)”, a declarat Sandro Mesquita, directorul Salonului Auto de la Geneva.

Anterior, organizatorii evenimentului obținuseră un sprijin financiar de 16.8 milioane de franci elvețieni (15,7 milioane de euro) pentru a organiza ediția din 2021. Ulterior, au renunțat la finanțare din cauza faptului că statul elvețian a impus organizarea evenimentului de către o altă companie.

Pe lângă problemele financiare, organizatorii se confruntă și cu o reticență din partea constructorilor, care făceau deja presiuni ca următoarea ediție să aibă loc abia în 2022.

Citeşte şi:

Tribunalul Bucureşti a respins definitiv contestaţia Raiffeisen Bank la amenda de 50.000 de lei pentru practici comerciale incorecte

Beneficii “grase” într-un proiect de lege. Ceferiștii pot primi pensie cu 13 ani mai devreme, cel puțin 5 salarii medii brute dacă sunt dați afară și concedii de studii

Florin Cîțu: ”Succesul IMM Invest este incontestabil!” Până acum au beneficiat 8.368 de firme, care au luat credite în valoare de 7,2 miliarde de lei

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan

PARTENERI – GSP.RO

Umilință maximă! Rebecca a pus piciorul în prag, iar Reghe i-a ținut partea! Cum a reacționat Anamaria Prodan


Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

HOROSCOP

Horoscop 30 iunie 2020. Capricornii sunt nevoiți să facă alte alegeri pentru noua lor scară de valori

Urmărește cel mai nou VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *